Lancôme donosi novo značenje glamura…

Lancôme, neprikosnoveni stručnjak za maskare, otkriva novo značenje glamura spajanjem dviju ikona: Betty Boop i Darie Werbowy. Vragolaste oči i urođenu senzualnost Betty Boop upotpunjuje moderni duh i samopouzdana ženstvenost Darije Werbowy. Vintage glamur spaja se sa svojom suvremenom inačicom.

Nadahnut tipičnim filmovima iz tridesetih godina, Lancôme je osmislio novi, suvremeni glamur: oči dubokog, intenzivnog i misterioznog pogleda – ženstvenost koja ne može proći nezapaženo, već privlači punu pozornost.

 

Lancôme Hypnôse Star Mascara – 01 Noir Midnight

Lancôme Hypnôse Star Mascara – 01 Noir Midnight

 

Ova maskara je trenutno moj favorit među maskarama. Pakiranje je prekrasno, tekstura joj je odlična (kao što je to slučaj i s drugim Lancômovim maskarama), a četkica me potpuno osvojila.

Kao što možete vidjeti na slikama, četkica se sastoji od spoja ravnih i zakrivljenih strana. U profilu je plosnata pa omogućava lako dolaženje do korijena trepavica. Kako se ide prema vrhovima, zakrivljenost četkice produljuje i uvija trepavice. Odlično ih produljuje, uvija i razdvaja. Piramidalan oblik četkice omogućuje premazivanje i najkraćih trepavica.

Osim navedenog, trepavice dobivaju i na volumenu što je rezultat odlične formule koja se bazira na različitim vrstama mekanog voska. Sjajne je izdržljivosti. Nepromijenjeno stoji na trepavicama satima i ne trusi se nakon višesatnog nošenja.

Apsolutno preporučujem! :)

 

Lancôme Hypnôse Star Mascara – 01 Noir Midnight

Lancôme Hypnôse Star Mascara – 01 Noir Midnight

 

Količina : 6,5 ml

Cijena: 274 kn

PR uzorak

Kakvom vam se čini ova maskara? Sviđaju li vam se zaštitna lica?

➡️ Prati me na Instagramu!


29 thoughts on “Lancôme Hypnôse Star maskara – 01 Noir Midnight”

 1. Ovo bih stvarno htjela isprobati, jer s njihovim maskarama, iako su mi trenutačno preskupe, imam samo najbolja iskustva :) I veliki lajk za Betty Boop :D

 2. Prekrasno pakiranje, odiše glamoruom, kupila bih ju samo zbog toga, pa i da mi samo bude u kutiji s maskarama. :D

 3. Izgleda savršeno, Betty Boop je legenda :x
  bilo bi dobro da si stavila sliku svojih trepavica, ove reklame mi uvijek izgledaju presavršeno i napuhano..
  eto, prijedlog za idući put ;)

  1. Ovaj put nisam bila u mogućnosti slikati svoje trepavice, a i općenito sam podijeljenog mišljenja o slikama maskara na trepavicama. Naime, svi imamo vrlo različite trepavice i kada npr. maskara uspije uviti ravne trepavice, to nekome s prirodno uvijenima neće izgledati dovoljno uvijeno. Ista stvar je s volumenom, produljivanjem i sl. Upravo ta različitost odvlači pozornost sa samog proizvoda, a želja mi je da proizvod bude u prvom planu.

 4. Betty <3 lancomovu maskaru ( testercic i neznam koja je tocno bila) imala sam priliku isprobati i mogu reci da je odlicna :D

 5. Betty Boop :x
  Odlična je maskara, ako kažeš da si zadovoljna onda je vjerojatno i dobra ;)
  možda da je malo više dlačica meni bi tad više bila “po volji” 8->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »