Lancôme In Love kolekcija obogaćena je novom generacijom sjajila za usne: Gloss In Love. Od najnježnijih pa sve do iskričavih tonova, Gloss In Love temelji se na tri skupine nijansi: vibrantnoj ružičastoj, narančastoj i fuksiji.

Uz 12 nijansi Gloss In Love sjajila, paleta Rouge In Love obogaćena je s 9 novih nijansi ruževa, a lakovi Vernis In Love s 4 nove nijanse.

Lancôme In Love

Lancôme Gloss i Vernis In Love

Lancôme Gloss i Vernis In Love

 

 

Gloss In Love

Lancôme Gloss In Love 323 Pink Carat

Sjajilo koje sam isprobala je 323 Pink Carat. Riječ je o prozirnom sjajilu, prekrasnog staklenog sjaja, prožetog vrlo sitnim rozim česticama.

Posebnost ovog proizvoda krije se u njegovom aplikatoru koji zbog svog oblika omogućava precizno i brzo nanošenje. Druga inovacija tiče se ambalaže – sjajilo se otvara jednim klikom na dugme. Taj “klik” je baš zgodan, a kod aplikatora mi se baš sviđa kako prati prirodnu liniju usana pa su pogreške svedene na minimum. :) To se posebno može pokazati korisnim kod sjajila jače pigmentacije, kako bi bila uredno nanesena.

Vrlo je ugodno na usnama te ih hidratizira, blagog je mirisa koji kombinira vaniliju i voće, a sama nijansa je pravi odabir za ljeto. :)

Lancôme Gloss In Love 323 Pink Carat

 

 

Vernis In Love

I moji su nokti isprobali jednu od novih In Love nijansi. :) Riječ je o 345B Rose Bonheur. Ovaj lak posjeduje već poznatu In Love savršenu četkicu. Široka je, plosnata, precizna. Tekstura laka je posebice divna te se zbog nje divno maže, a uz to je i odlično pigmentiran. Dovoljan je jedan sloj za potpuno prekrivanje nokta, suši se vrlo brzo, a trajnost aplikacije je 3 – 4 dana. Sve navedeno, kao i divna nijansa, čini ovaj lak ljetnim it-accessoriesom za nokte. :)

Lancôme Vernis In Love 345B Rose Bonheur

Cijene:

  • Gloss In Love – 192 kn (6 ml)
  • Vernis In Love – 119 kn (6 ml)
  • Rouge In Love – 214 kn (4,2 ml)

Kompletnu kolekciju možete pogledati ovdje.

PR uzorci

Kako vam se sviđa In Love kolekcija? Jeste li isprobale neki proizvod iz nje?

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


27 thoughts on “Lancôme Gloss i Vernis In Love”

  1. sad i ja moram nabaviti jedno sjajilo na “klik” :)) Lak je divan i ruževi mi baš dobro izgledaju :) , a nadam se da imaju divan miris kao i inače

  2. Rado bi da probam jer je cijela kolekcija u bojama koje inače volim ;) Sam naziv kolekcije In Love govori svoje :) A Lancome,naravno,najbolji :) Zadovoljna sam Lancome proizvodima,posebno parfemima koji su neodoljivi, tako da bi i ovu kolekciju voljela da ubacim u svoju kozmetičku torbicu ;)

    1. Izgleda da smo sve “In Love”. :)

      Parfemi su im savršeni! Obožavam Trésor, naravno In Love. ;) Osim njega, ovo ljeto često koristim Ô de l’Orangerie i La vie est belle. Uskoro recenzije. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »