Za kozmetičku kuću Lancôme prekrasna koža je ona koju odlikuje ten ujednačene boje, bez mrlja i nedostataka. To je koža koja blista zdravim i svježim sjajem te koju krasi prozračnost. Koža koja je sama po sebi lijepa i ne postoji ništa što je potrebno prekriti. Kako bi se postigla prekrasna koža, Lancôme je osmislio DreamTone tretman – serum koji kožu čini prirodno i trajno lijepom.

Glavna zadaća ovog seruma je uklanjanje pigmentacijskih mrlja. Tehnologija DreamTone-a pozabavila se s tri različita pigmentacijska profila. S obzirom na to, DreamTone dolazi u 3 različite nijanse. Pri izboru, vodite se za potrebama vaše kože, odnosno birajte ga po načinu tamnjenja vaše kože na suncu. Za vrlo svijetlu put, odnosno kožu koja brzo crveni na suncu, izabrat ćete broj 1, a za maslinastu put, odnosno kožu koža brzo tamni, broj 3. Evo kakvo djelovanje možete očekivati od ovog seruma:

 • pigmentacijski profil 1 – pomoć pri sprečavanju vaskularne disfunkcije i crvenila,
 • pigmentacijski profil 2 – pomoć pri sprečavanju pojave blijedo-žućkaste boje kože,
 • pigmentacijski profil 3 – sprečavanje nastanka mrlja.

U cilju poboljšanja teksture kože, uklanjanja diskoloracije i pružanja zdravog sjaja, DreamTone kombinira tri elementa, prilagođena potrebama triju različitih pigmentacijskih profila:

 • biserasto reflektirajuće agense koji trenutačno osvjetljavaju ton kože,
 • kompozitne ružičaste i bakrene pigmente koji poboljšavaju homogenost i ujednačenost kože,
 • čestice koje raspršuju svjetlost, odnosno poboljšavaju prozračnost i optimiziraju nijansu kože.

 

Moja koža brzo tamni i ne crveni na suncu pa sam se odlučila za broj 3, iako bi mom zimskom tenu više odgovarao broj 2. Isprobala sam obje nijanse i mogu reći da niti jedna ne oboji kožu pa nema straha od pogreške pri izboru.

Nemam problema s pigmentacijskim mrljama pa, nažalost, ne mogu reći što ovaj serum čini po tom pitanju. Ipak, uspjela sam uočiti određena poboljšanja pa ću s vama podijeliti barem taj dio.

 

Kako nemam problema s mrljama, nisam očekivala baš ništa od ovog seruma. Ipak, ugodno me je iznenadio blistavošću kože. To sam posebno primjećivala jutrima, nakon buđenja, pošto sam ga nanosila svake večeri prije spavanja. Moram priznati da mi se svidjelo buditi sa zdravim, blistavim sjajem kože. Uz to, serum mi je zagladio i omekšao kožu.

Pakiranje mi je zadavalo probleme. Naime, ambalaža ima poseban mehanizam koji omogućuje izlazak seruma iz bočice, no on je teškom mukom izlazio. Vjerujem da je ovo izdvojen slučaj, ali nažalost, znam da se takve stvari znaju dešavati baš kod pumpica posebnijeg izgleda.

Oduševila me je kutija u koju je bila smještena bočica. Naime, s njene unutarnje strane nalazi se nacrtana bočica koja svijetli. Zaista nešto predivno! Nažalost, mislim da u parfumeriji nećete ugrabiti ovu kutiju već bih prije rekla da je namijenjena isključivo promotivnim svrhama, no ipak sam vam odlučila pokazati ovu divotu.

 

Pošto je DreamTone prvenstveno namijenjen uklanjanju mrlja, onda to nije serum za kojim bih posegnula u parfumeriji. Ipak, nakon korištenja, mogu zaključiti da sam vrlo zadovoljna sveopćim izgledom kože. Zaista uljepša kožu pa, ako vam se ukaže prilika, isprobajte ga.

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone

Lancôme DreamTone2 & 3

 

Količina: 40 ml

Cijena: 757 kn

Sastojci

 

PR uzorak

Jeste li isprobale DreamTone? Kako vam se sviđa pakiranje?

➡️ Prati me na Instagramu!


63 thoughts on “Lancôme DreamTone”

 1. nemam mrlja,ali ne bih se bunila da mi u ovo ispitno vrijeme nešto podari blistavost ;) Na fotki sa swatchevima sam pomislila-baš šteta da to nisu sjajila-jer bi boje bile predivne :D

 2. Wish I could read this post – the Lancome product looks REALLY nice, they always have lovely packaging! It’s one of my favourite brands. ^^

 3. Čini se kao super proizvod! Čitala sam dosta recenzija o njemu i svi ga hvale pa sigurno nije loš. ;) Napisala si da si ga koristila navečer prije spavanja,a s obzirom na to da je u boji zanima me ostavlja li trag na jastuku? :D

 4. The first thing I noticed is the packaging! It looks so elegant and sexy, I love the color! I haven’t tried any serum yet and this one is interesting.

 5. I haven’t heard about this product before. I only know about color-correcting and controlling cream, or CC cream. Too bad this is not yet perfect though. I would love a product that would reduce red spots as well.

 6. I love love that this Lancome product is minus parabens and such. I wish more big companies will do the same and forget about the nasty preservatives. This sounds promising and I am a big fan of serums so would totally try this one out.

 7. Now this is something I really want to try! The swatches look really lovely and look like they could almost both suit my skin. Thank you for sharing xx

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »