U svibnju sam pisala o La Prairie eventu na kojem sam dobila nekoliko proizvoda za isprobavanje. U ovom vam postu donosim kratke recenzije proizvoda iz linije Swiss Daily Essentials.

Swiss Daily Essentials linija opisana je sloganom: “čista koža je lijepa koža”. Dakle, u La Prairie-u ističu kako lijepa i zdrava koža započinje čišćenjem i toniranjem. U svakom njihovom čistaču krije se La Prairie Cellular Complex – ekskluzivni stanični kompleks sa sofisticiranim sastojcima koji je u službi zadovoljenja individualnih potreba kože.

 

Cellular Cleansing Water Eyes FaceNježna i osvježavajuća vodica koja trenutno briše make-up s lica i očiju, ne isušuje kožu, idealna je za osjetljive oči i za osobe koje nose kontaktne leće.

Dakle, odlična stvar je što se njome može ukloniti šminka s lica, ali i očiju. Ne isušuje kožu, ne izaziva nikakve iritacije, već je vrlo nježna i kao takva pogodna za čišćenje okoloočnog područja. Blagi proizvodi su uvijek dobrodošli za oči, no ovaj čistač nije dovoljno snažan za odstranjenje svih proizvoda. Naime, dobro očisti lice, ali se zna pomučiti s nekim postojanijim maskarama i olovkama/tuševima.

 

Cellular Refining LotionNježan bezalkoholni tonik za lice. Za normalnu do suhu kožu.

Ovaj blagi tonik hidratizira i omekšava kožu, a uz to i prekrasno miriše.

Još bi trebao pomoći pri minimiziranju izgleda proširenih pora. Takvim problemima obično pomažu tonici za masnu kožu, tako da je veliki plus što postoji proizvod namijenjen drugim tipovima kože. Pore su mi u dobrom stanju pa taj dio nisam testirala, ali moram skrenuti pozornost na ovaj važan podatak. :)

La Prairie Cellular Refining Lotion & Cellular Cleansing Water Eyes FaceCellular Refining Lotion & Cellular Cleansing Water Eyes Face

 

Foam CleanserFormuliran za čišćenje i smirivanje kože, čišćenje make-upa i površinskih nečistoća. Za sve tipove kože.

Ovo je čistač po mojoj mjeri. :) Koža doslovno škripi nakon čišćenja, a uz to je vrlo mekana, zaglađena i blistava. Stvarno odlično odradi svoj posao. Međutim, s njim treba pažljivo pošto oči vrlo peku ako dođe u kontakt s njima.

Učinkovitost ovog proizvoda me je toliko zadivila da ga smještam u sam vrh najdražih mi čistilica. :)

La Prairie Foam CleanserFoam Cleanser

 

PR uzorci

Jeste li isprobale neki La Prairie proizvod?

➡️ Prati me na Instagramu!


44 thoughts on “La Prairie Swiss Daily Essentials”

  1. Lucky you! Would love to own La Prairie products :D
    Today is the last day to participate in my giveaway!
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com

  2. Wow the product looks amazing. Never tried it before. Not sure if the brand is available in my country either. Thank you so much for sharing it. Great review! xx

  3. I ja volim taj škripavi osjećaj na koži nakon čišćenja, to mi je znak da je dobro očišćena! ;) Zato uvijek i kupujem pjene za čišćenje jer me one glede toga nikad ne razočaraju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »