Prošli tjedan smo Maybe i ja svratile do Kryolan dućana povodom njegova otvorenja (Zagreb, Brozova 36/2). Točnije, riječ je o uredu u kojem možete isprobati i kupiti njihove proizvode.

Kryolan je profesionalna kozmetika koja ima veliku primjenu u kazalištu i na filmu. Vizažisti ju obožavaju, a mislim da ste već primijetili i da blogerice vole Kryolan. Razlog je odlična kvaliteta, a cjenovno su između drogerijskih i high-end brandova.

Iako su otvorili ured/trgovinu, njihove proizvode i dalje možete naručivati online. Ponudu pogledajte ovdje, a upite o cijenama i narudžbe obavite putem e-maila koji se nalazi na dnu iste stranice.

Nakon ugodnog razgovora uz kavu, došlo je vrijeme za isprobavanje i fotkanje proizvoda. :)

 

Kryolan Hrvatska

 

Kryolan Hrvatska

Kryolan HrvatskaGlamour Trio – ovu paletu možete koristi kao sjenila, rumenila i/ili bronzere

 

Kryolan Hrvatska

Kryolan HrvatskaVIVA mono sjenila možete koristiti na kapcima, ali i na bilo kojem dijelu tijela; suha ili mokra

Kryolan HrvatskaVIVA paleta

 

Kryolan HrvatskaHigh Gloss Brilliant Lipshine
Ova sjajila izgledaju savršeno! Na sljedećoj slici možete vidjeti njihovu iznimnu pigmentaciju.

Kryolan HrvatskaHigh Gloss Brilliant Lipshine swatchevi

 

Kryolan HrvatskaLip Glisser i Concealer Wheel

 

Kryolan HrvatskaKistovi; Premium kistovi dolaze u interesantnoj plastičnoj ambalaži (Premium Fan Brush na slici)

 

Kryolan HrvatskaImaju predivne umjetne trepavice! Cijene im nisu previsoke, govoreći u rangu profesionalnih brandova; negdje između 50 i 90 kn. Žao mi je što nisam kupila niti jedne, jer mi se gotovo sve sviđaju.

 

Kryolan HrvatskaUzorci Classic ruževa

Kryolan HrvatskaUzorci Fashion ruževa

Kryolan HrvatskaUzorci Pearl ruževa

 

Još sam isprobala Skinliner tuševe za oči (flomastere) koji su iznimno postojani, toliko da ih nisam mogla potpuno ukloniti. :D Cake Eye Lineri su divni! Možete ih nanijeti s vodom ili sealerom. Nisam otišla praznih ruku pa ću jedan takav isprobavati ovih dana, a tu je još i jedan korektor te još nekoliko Kryolanovih proizvoda koji od prije čekaju na recenzije.

Ukoliko imate želje za swatchanje određenih proizvoda, slobodno mi napišite pa ću se potruditi da ih prvom prilikom pofotkam. :)

➡️ Prati me na Instagramu!


43 thoughts on “Na kavici s Kryolanom”

    1. Ma zapravo sam se nauživala prošli ponedjeljak, kada sam obišla sve dućane. :D Sada se bavim obradom slika i pisanjem postova… Dakle, malo manje uživam :D, ali i objavljivanje izvještaja mi predstavlja veliko zadovoljstvo. :) Nema problema, ako bude još koja prilika možemo zajedno napraviti đir. :)

  1. Rado bih isprobala Skinliner tuševe za oči jer sam čula da se jednostavnije nanose od običnih tuševa. Nadam se da je to istina! ;)

  2. Vrlo interesantno mi djeluje Glamour Trio i naravno umj.trepavice. Sviđa mi se što su nijanse sjenila i sjajila vesele, a ambalaža elegantna. :)

  3. super slikice, kao i uvijek. eee to su ta sjajila koja sanjam već hihi, definitivno bilježim adresu i stižem za koji dan i ja tamo :D/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »