U četvrtak je održana ItGirls@Clarins glam make-up radionica. Ovo je bio drugi po redu Clarins event održan za beauty blogerice. Na prvi nisam mogla doći, a vjerujem da se sastojao od teoretskog dijela, dok je ovaj bio praktičnog sadržaja. Dakle, radionica se sastojala u našem upoznavanju s Clarins proizvodima u praksi, šminkajući same sebe.

Brand managerica Dragana Dilparić dočekala nas je sa stolom punim Clarins dragulja. Sve je bilo novo i netaknuto i baš je vapilo za isprobavanjem. :D

Prekrasne palete sjenila i rumenila su nam svima odmah zapele za oko. Nisam uspjela isprobati sve proizvode, no ono što obavezno želim imati jest Instant Concealer korektor. Vrlo su mi se svidjele i obje vrste sjajila te olovke za usne, obrve i oči. Double Serum Hydric i puderi su me također zainteresirali, ali za njih mi treba dulje vrijeme testiranja kako bih dobila konačne dojmove.

Bio je to vrlo lijep event na kojem smo uživale u razgovoru te u isprobavanju svih tih divota. :)

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Koristite li Clarins kozmetiku? Imate li neke preporuke? Što biste voljele isprobati od njihovih proizvoda?

bloglovin'

Instagram

32 thoughts on “ItGirls@Clarins glam make-up radionica”

  1. Svačega lijepoga ovdje ima :) od Clarinsa sam isprobala jedan jedini proizvod, korektor u sticku (u bijeloj tubici ako se dobro sjećam) koji nažalost meni nije nudio dovoljno prekrivanja za podočnjake :/ zato željno očekujem tvoje preporuke za ostatak asortimana :)

  2. I’m always on the lookout for the concealer, so I’m definitely making my way to a Clarins counter for a look at Instant Concealer. I have always enjoyed Clarins’s skincare but this will be my first foray into their makeup line.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »