U četvrtak je održana ItGirls@Clarins glam make-up radionica. Ovo je bio drugi po redu Clarins event održan za beauty blogerice. Na prvi nisam mogla doći, a vjerujem da se sastojao od teoretskog dijela, dok je ovaj bio praktičnog sadržaja. Dakle, radionica se sastojala u našem upoznavanju s Clarins proizvodima u praksi, šminkajući same sebe.

Brand managerica Dragana Dilparić dočekala nas je sa stolom punim Clarins dragulja. Sve je bilo novo i netaknuto i baš je vapilo za isprobavanjem. :D

Prekrasne palete sjenila i rumenila su nam svima odmah zapele za oko. Nisam uspjela isprobati sve proizvode, no ono što obavezno želim imati jest Instant Concealer korektor. Vrlo su mi se svidjele i obje vrste sjajila te olovke za usne, obrve i oči. Double Serum Hydric i puderi su me također zainteresirali, ali za njih mi treba dulje vrijeme testiranja kako bih dobila konačne dojmove.

Bio je to vrlo lijep event na kojem smo uživale u razgovoru te u isprobavanju svih tih divota. :)

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Clarins event

 

Koristite li Clarins kozmetiku? Imate li neke preporuke? Što biste voljele isprobati od njihovih proizvoda?

➡️ Prati me na Instagramu!


32 thoughts on “ItGirls@Clarins glam make-up radionica”

  1. Svačega lijepoga ovdje ima :) od Clarinsa sam isprobala jedan jedini proizvod, korektor u sticku (u bijeloj tubici ako se dobro sjećam) koji nažalost meni nije nudio dovoljno prekrivanja za podočnjake :/ zato željno očekujem tvoje preporuke za ostatak asortimana :)

  2. I’m always on the lookout for the concealer, so I’m definitely making my way to a Clarins counter for a look at Instant Concealer. I have always enjoyed Clarins’s skincare but this will be my first foray into their makeup line.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »