Hello Beauty je spužvica za nanošenje make-upa koja je odnedavno dostupna kod nas. Navedeno je da se može koristiti za nanošenje tekućeg pudera, korektora, rumenila, highligthera pa čak i sjenila. Ja je koristim isključivo za nanošenje tekućeg pudera, a ponekad i korektora.

Nisam previše očekivala od ove spužvice pa me je baš ugodno iznenadila. Kada je u pitanju puder, preferiram prirodni look stoga uvijek koristim lagane teksture. Ono što sam dobila s ovim aplikatorom je još prirodniji look nego je to inače slučaj. Spužvicom se puder utapkava u kožu, koji se zbog takvog načina nanošenja odlično stopi s kožom i upravo me je to osvojilo.

Jedina zamjerka ide u smjeru otežanog čišćenja spužvice. Što se tiče oštećenja, moja se spužvica nije niti malo oštetila. Koristila sam je tijekom dva mjeseca, no ne svakodnevno. Svakako, ovo je potroši proizvod koji nije dizajniran da bi trajao godinama, no za nisku cijenu dobit ćete vrlo dobru spužvicu stoga je omjer cijene i kvalitete zadovoljen.

Aplikator se može koristiti suh ili mokar. Nema mirisa i ne sadrži lateks, antialergijski je te je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

Hello Beauty aplikator dostupan je u svim BIPA poslovnicama.

Cijena: 19,90 kn

Hello Beauty make-up aplikator

Hello Beauty make-up aplikator

Hello Beauty make-up aplikator

 

PR uzorak

Koristite li spužvaste aplikatore za nanošenje make-upa?

➡️ Prati me na Instagramu!


12 thoughts on “Hello Beauty make-up aplikator”

  1. joj bas su slatki :x Moram ih i ja pribaviti-bas me zanima kako funkcioniraju sa tekucim rumenilima (ala Daniel Sandler)

  2. Sasvim je solidan, bolji je od kopija sa ebaya a kako je dostupniji time je idealan.

    Također ga koristim za apliciranje tekućeg pudera, ponekad korektora ali kada je vlažan odličan je i za nanošenje pudera u prahu, tipa fiksiranja ;). :x

  3. Ja nemam ni originalni bb ni ovaj bipin, no nedavno sam si naručila jeftini sa e-baya, čisto da probam i mogu reći da nije loš, mislim – očekivala sam katastrofu XD ali dobila sam ok spužvicu s kojom se puder bolje izblenda nego prstima il četkicom (bar meni) i lakše mi je baratat :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »