Heliocare proizvodi za vanjsku primjenu kombinacija su fizičkih, kemijskih i foto-biološkiih filtera (Fernblock® i zeleni čaj) pružajući tako potpunu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Fernblock® je sistem foto-imuno zaštite za vanjsku i oralnu primjenu koji se temelji na prirodnim izvorima te štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja.

Heliocare oil-free compact SPF 50 je mazivi kompaktni puder visoke zaštite. Nijansa Fair namijenjena je porculanskoj puti. Dolazi u oil-free varijanti koja je prilagođena mješovitom i masnom tipu kože.

Osim Fair nijanse, dostupne su još dvije: Light (za srednje tamnu put) i Brown (za brončanu put). Dolaze u klasičnoj varijanti (za normalnu do suhu kožu) i oil-free varijanti (za mješovitu do masnu kožu). Ja imam najsvjetliju nijansu koja mi je presvijetla, posebno sada po ljeti. Na licu izgleda poprilično bijelo, ali je ipak mogu nositi u kombinaciji s bronzerom.

Ovaj proizvod pruža zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, a ujedno nudi i prekrivanje nedostataka. Dakle, to je kompaktni puder s visokom zaštitom (SPF 50) koji pruža srednje prekrivanje.

Kao što možete vidjeti na slici, puder se nalazi u praktičnoj ambalaži koja sadrži spužvicu i ogledalo. Baš sam se ugodno iznenadila teksturom koja se divno razmazuje. Kompaktni puderi znaju biti teže mazivi, no ovaj lakoćom klizi po licu te je vrlo ugodan. Jednom kada je nanesen, kremasta tekstura postaje baršunasta. Pošto je riječ o oil-free formuli završetak je mat. Dobre je postojanosti, no za optimalnu zaštitu preporučuje se nanositi ga više puta dnevno. Naime, sve proizvode za zaštitu od sunca nije dovoljno nanijeti jednom dnevno, već bi trebalo ponavljati aplikaciju.

Ovako visok zaštitni faktor odličan je za osobe s osjetljivom kožom, ali i za sve one koje se žele dobro zaštiti od štetnog sunčevog zračenja te tako spriječiti prerano starenje kože i druge posljedice.

Pošto nudi prekrivanje i zaštitu u jednom, ovaj je puder prijeko potreban u ljetne dane. Odličan proizvod koji preporučujem da isprobate. :)

Heliocare oil-free compact SPF 50 - Fair

Heliocare oil-free compact SPF 50 - Fair

Heliocare oil-free compact SPF 50 - Fair

Heliocare oil-free compact SPF 50 - Fair

Heliocare oil-free compact SPF 50 - Fair

 

Količina: 10 g

Cijena: 236,10 kn

 

[Ljetna akcija]Potražite Heliocare proizvode u svim boljim ljekarnama. Trenutno su sniženi za 30%. :)

Ponudu i cijene Heliocare proizvoda u Hrvatskoj pogledajte ovdje.

Imam i jedan puder za vas, no o tome više sljedeći tjedan. :)

PR uzorak

Jeste li čuli za ovaj brand? Imate li nešto iz njegovog asortimana?

➡️ Prati me na Instagramu!


50 thoughts on “Heliocare oil-free compact SPF 50 – Fair”

  1. i lovee heliocaree, i tried the sunblock before ad it smells amazing!
    thanks for introducing this compact, it does looks creamy and suitable for sensitive skin :)

  2. Nisam do sada čula za ovaj brand,ali koliko vidim,odličan je i sadrži sve što treba koži poput moje koja je jako svijetla i osjetljiva,pa bi mi ta fair ili light nijansa odgovarala a što je najvažnije namijenjen je mješovitoj i masnoj koži sa visokim zaštitnim faktorom.ODLIČAN! Nakon ovog saznanja,voljela bi da ga probam ;)

  3. Zanimljiv proizvod,ima jakov visok spf :D
    Djeluje baš tamno u kutijici a dosta je svijetal kad se nanese,super za nas svijetle :)

  4. ^#(^ I’m always looking for good products that incorporate SPF into them without sacrificing the quality of the makeup. Thanks for sharing.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »