Moda i svijet parfema dijele isti luksuz, istu silu privlačenja, isti san. Poput haute couture haljine, ovaj zlatni miris otkriva divu u vama.

Ovim riječima iz branda opisuju Dahlia Divin EdT miris. Ističu da je cvjetno-drvenasti i upravo je takav, s tim da se otvara voćnim notama, a potom nastupaju cvjetne i drvenaste koje se zadržavaju na koži.

Gornje note: crvena naranča i breskva
Srednje note: jasmin i ruža
Donje note: sandalovina, vanilija i mošus

Givenchy Dahlia Divin EdT

 

Kada se nanese, dominira crvena naranča, no vrlo brzo miris se razvija u mekšu, putenu varijantu. Osjete se cvjetne note, ali nije lako razbrati o kojem je cvijeću riječ. Ono je izmiješano s drvenastim notama koje ovom mirisu daju na senzualnosti. No, iako puderast, zadržava svoju razigranost. Nije pretjerano ozbiljan, a opet, nije ni nezreo. On je elegantan, mekan, zavodljiv, ali i razigran, iskričav, blistav. Sve to u isto vrijeme.

Bočica je prekrasna i baš odgovara ovom mirisnim profilu. Tekućina je boje breskve, a zlatni detalji ukrašavaju elegantno dizajniranu bočicu.

Ovo je toaletna voda i kao takva solidne je izdržljivosti. Naime, na mojoj koži stoji punim intenzitetom 2 – 3 sata. Potom hlapi, ali se zadržava na koži u blažem obliku.

Dahlia Divin EdT miris postao je dostupan ove jeseni, ali to nije tipični jesenji miris, odnosno odgovarat će bilo kojem dijelu godine.

Givenchy Dahlia Divin EdT

Givenchy Dahlia Divin EdT

Givenchy Dahlia Divin EdT

Cijene:

  • 30 ml – 402 kn
  • 50 ml – 563 kn
  • 75 ml – 690 kn

 

Volite li Givenchy mirise? Jeste li isprobale Dahlia Divin EdT?

 

PR uzorak

➡️ Prati me na Instagramu!


10 thoughts on “Givenchy Dahlia Divin EdT”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »