Frownies proizvodi izrađeni su od 100 % prirodnih sastojaka. Njihovi glavni sastojci su: aloa, zob, kolagen kaktusa, medvjeđe bobice, lavanda i esencijalna ulja ruže u kombinaciji s antioksidativnim vitaminima i biljnim sastojcima.

Frownies flastere za uklanjanje bora koristile su brojne hollywoodske zvijezde. Neke od njih su: Renee Russo, Raquel Welch, Gloria Swanson i Oliva D’Havaland.

Na slici možete vidjeti Face Lift In a Bag koji predstavlja ukupan potrebni tretman. Na slici se također nalazi Immune Shield serum od 60 ml (u Face Lift In a Bag kompletu nalazi se uzorak tog seruma od 2 ml).

Frownies - Face Lift In a Bag & Immune Shield

 

Face Lift In a Bag

Frownies - Face Lift In a Bag

 

pH Balancing Complexion Wash

Kako bi koža izgledala mlađe, treba ju za početak dobro očistiti. PH Balancing Complexion Wash služi kako bi se očistili ostaci šminke te sva dnevna zaprljanja kože. Mala količina proizvoda se zajedno s vodom nanosi na cijelo lice (čak i oko očiju), vrat i dekolte.

Frownies - pH Balancing Complexion Wash

 

Rose Water Hydrator Spray

Rose Water Hydrator Spray smanjuje pore i bore te sprječava nastajanje ostalih problema na koži. Koristi se za pripremu kože za daljnje proizvode, a može se koristiti i samo u svrhu osvježenja lica i vrata.

Frownies - Rose Water Hydrator Spray

 

Immune Perféct Moisturizer

Potom se na cijelo lice nanosi Immune Perféct Moisturizer, što uključuje i područje oko očiju, vrat i prsa. Ova odlična krema služi hidrataciji i hranjenju kože te smanjivanju bora. Dok se nanosi, dobro je lagano masirati područja ispunjena borama kako bi se potakla cirkulacija i opustili mišići.

Frownies - Immune Perféct Moisturizer

 

Gel Eye Patches

Gel Eye Patches se stavljaju na područje ispod očiju kako bi pomogli stvaranju kolagena, uklonili crne podočnjake i smanjili natečenost ispod očiju. Mogu se staviti i na kapke, kao i na mimičke bore oko usana.

Posebno dobre rezultate na području ispod očiju možete postići ukoliko Gel Eye Patches koristite uz Immune Shield.

Frownies - Gel Eye Patches

 

Immune Shield

Immune Shield služi za hidrataciju usana i uklanjanje borica oko usana i očiju, pomaže kod raznih oštećenja na koži lica i tijela (akne, ožiljci, strije… ), odličan je kao tretman nakon sunčanja. Immune Shield sastoji se od 40 % vitamina E, a upravo je on zaslužan za uklanjanje raznih oštećenja kože.

Frownies - Immune Shield 60 ml

Frownies - Immune Shield 2 ml

Forehead and Between Eyes Facial Patches & Corner of Eyes and Mouth Patches

Ovi flasteri se stavljaju na bore na čelu i između očiju tako da se prvo pošpricaju s Rose Water Hydrator sprejem. Isto vrijedi i za Corner of Eyes and Mouth Patches koji se stavljaju na područje pored očiju i na mimičke bore oko usana. Trebali bi se nositi najmanje 3 sata, a najbolji rezultati se postižu ukoliko se koriste preko noći. U svakoj kutiji se nalazi 144 komada istih.

Kreme ne mogu ukloniti duboke bore, a s ovim flasterima one mogu biti uklonjene dok spavate. Flasteri se nanose direktno preko bora. Koža se najprije zategne prstima, a potom se flasteri nalijepe.

Također, možete zaustaviti nastajanje dubokih bora nošenjem Frownies flastera nekoliko puta mjesečno.

Frownies - Forehead and Between Eyes Facial Patches

Frownies - Corner of Eyes and Mouth Patches

Flasteri se uklanjanju pomoću tople vode. Sljedeći korak je čišćenje lica s pH Balancing Complexion Wash, a potom se nanese Immune Perféct hidratantna krema. Može se nanijeti i Immune Shield na problematična područja.

 

Svaki pojedini proizvod me oduševio! PH Balancing Complexion Wash ne isušuje kožu, kao što to čine mnogi sapuni za lice, Immune Perféct Moisturizer odlično hidratizira, a Immune Shield je E vitaminsko ulje koje pomaže kod baš svih problema. Rose Water Hydrator Spray je odličan u ljetnim danima, a osim što rashlađuje on i pomlađuje s obzirom da sadrži hijaluronsku kiselinu. Također, potreban je za aktivaciju flastera. Flasteri uklanjaju bore na čelu i između očiju, kao i one u kutovima očiju i mimičke bore oko usana, a Gel Eye Patches osvježavaju izgled okoloočnog područja.

Tretman je potrebno provoditi 30 dana zaredom, no to će ovisiti i o stupnju oštećenosti vaše kože. Ja nemam većih problema s kožom tako da sam odmah vidjela poboljšanje. Nakon samo jednog tretmana koža je izgledala svježije, zategnutije i sjajnije. Kako biste umanjili broj bora ili neke zauvijek uklonili, morate biti uporni i provoditi redovitu njegu. Prvi rezultati bit će vidljivi vrlo brzo. :)

Vrijednost Face Lift In a Bag proizvoda je $215.00 (oko 1 228 kn),  ali je trenutno smanjena na $128.50 (oko 774 kn). Immune Shield skin serum košta $32.00 (oko 183 kn). Navede cijene vrijede u SAD-u i u njih nije uključena cijena poštarine, carine i PDV-a. Navedene proizvode možete naručiti putem Frownies službene stranice.

Frownies

Ocjena: 5/5

[-5 %] Shop Frownies

 

➡️ Prati me na Instagramu!


9 thoughts on “Frownies – Face Lift In a Bag”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »