Like an unforgettable kiss limitirana je kolekcija koja je kreirana za ovogodišnje Valentinovo, no nisam je viđala u drogerijama sve do travnja. Dobra stvar je ta što nježnim bojama odgovara upravo proljeću.

 

Sjenila za oči (2,5 g; 15,90 kn/kom)

Dolaze u tri nijanse, a ja sam isprobala dvije: 01 always on my mint (zelena) i 02 love is on the air (plava). Always on my mint je slabije pigmentirana od love is on the air, mada kod oba sjenila boje i nisu toliko upečatljive, već više do izražaja dolazi sjaj. Nisu postojana, tako da ih je potrebno nanijeti na bazu. Slatko izgledaju s otisnutim lokotima i srcima, ali u kombinaciji s lošom kvalitetom, djeluju kao da je riječ o nekakvoj dječjoj šminki.

 

Duo rumenilo (5,1 g; 28,90 kn)

Isprobala sam 02 pink me rumenilo koje se sastoji od dvije nijanse roze boje. Kutijica u obliku srca je vrlo slatka, ali nažalost, samo rumenilo je vrlo slabe pigmentacije. U više nanosa, može se postići vidljiva boja na obrazima koja je i dalje suptilna. Obično volim nježne nijanse na obrazima, ali ovo rumenilo ipak nije zadovoljavajuće kvalitete.

 

Lak za nokte (8 ml; 15,90 kn)

Iz cijele kolekcije jedino mi se svidio lak. 01 nothing but lovestoned je prekrasna nijansa kod koje nema problema s pigmentacijom. Potrebna su 2 sloja za namaz kao što je na slici. Ova nijansa je odličan izbor za proljeće.

essence like an unforgettable kiss

essence like an unforgettable kiss

essence like an unforgettable kiss

essence like an unforgettable kiss

 

PR uzorci

Jeste li isprobale neki proizvod iz like an unforgettable kiss kolekcije? Kakvi su vaši dojmovi?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “essence like an unforgettable kiss”

  1. Meni je cijela ova linija tako sladunjava. Sjenila mi izgledaju lijepo s tim otisnutim motivima. Ja sam iz ove kolekcije kupila samo rumenilo u nijansi 01. Bila mi je slatka kutijica u obliku srca. Ali da, nažalost, slaba je postojanost. Lak zaista izgleda divno!!

  2. Kolekcija preslatko izgleda i dođe mi da kupim barem rumenilo pa da ga stavim negdje kao ukras :x Šteta što je pigmentacija tako slaba.. Lak je predivan, sigurno će još ljepše izgledati ljeti na preplanulu kožu :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »