Evo i looka kojeg sam obećala. Nastao je korištenjem Beauties Factory UK kistova za tuš iz Pure Black – Makeup Brushes x 31 pcs seta. Zapravo, ova kreacija je nastala kada sam prvi put isprobavala navedene kistove. Nisam imala nikakav cilj za ovaj look, već sam samo testirala preciznost kistova. Zato sam koristila čak 4 kista, iako se ova kreacija može postići samo jednim.

Mogu reći da sam sa svim kistovima za tuš iznimno zadovoljna. :)

EOTD

 

Beauties Factory UK – kistovi za tuš

 

 

Tuš koji sam koristila je Oriflame Giordani Gold tuš za kapke u gelu u boji Soft Black. Mislim da je riječ o limitiranom izdanju pa ga zato nema u redovnoj prodaji. Možete ga naći u povremenim specijalnim ponudama, pa sam tako ja svoga ugrabila za samo 10 kn, dok mu je redovna cijena 89 kn. :) Lako se nanosi, dobre je strukture i dugotrajan je, stoga, ako ga ugledate na nekoj akciji – kupite ga!

Oriflame Giordani Gold tuš za kapke u gelu - Soft Black

➡️ Prati me na Instagramu!


9 thoughts on “EOTD”

  1. super izgleda i vrlo precizne linije rade ali me samo zanima prvi s lijeve strane na slici – jel dovoljno cvrsta cetkica da napravi ravnu crtu jer ja uvijek muku mucim s takvim kistovima :-) hvala!

    1. @Addtolove Hvala! U pravu si, nije dovoljno čvrsta pa ne dozvoljava pravu kontrolu pri nanošenju tuša. Ja sam s njim napravila ovaj tanki završetak, ali za takve stvari preporučujem ovaj drugi po redu. Plosnat, čvrst, precizan. :)

  2. Oči izgledaju prekrasno! Mislim da ja to nikada ne bi znala napraviti. A i svaka čast na dobrom shopingu-tuš za 10 kn a cijena mu je 89 Kn! Wow, to se zove dobra kupovina! ^#(^

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »