Osvojite Docteur Renaud kremu od mrkve za blistavost kože!

 

Docteur Renaud nudi razne zanimljive linije za njegu kože lica i tijela čiji popis donosim u nastavku.

Njega lica:

 • Malina – hidratantna njega
 • Marelica – BB krema
 • Kamilica (azulen) – umirujuća njega
 • Limeta – pročišćujuća linija
 • Jabuka – zaglađujuća njega
 • Iris – anti-ageing linija
 • Mrkva – linija za blistavost
 • Kokos – hranjiva njega
 • Dud – linija za izbjeljivanje
 • Mineralni i voćni pilinzi

Njega tijela:

 • Breskva i grejp

 

Ja sam oduševljena linijom od limete (recenzija) pa ću sigurno isprobati i proizvode iz drugih linija. :)

 

[DARIVANJE]

Docteur Renaud vas daruje kremom od mrkve za blistavost kože. :)

Docteur Renaud darivanje

 

Za sudjelovanje:

 • Napišite koju/koje biste od navedenih linija voljeli isprobati. [obavezno]
 • Ako želite, možete podijeliti ovaj status na Fejsu. [nije obavezno]

 

Darivanje će završiti 02.07.2013. u 23:59. Dobitnik će biti kontaktiran e-mailom na koji mora odgovoriti u roku od 7 dana.

 

Dobitnica je Ana N.! Čestitam! :)
Hvala svima na sudjelovanju! :*

 

Napomena:
Dobitnica je odabrana pomoću random.org. U obzir su uzeti komentari od rednog broja 1. – 175. + 2 komentara koja su upisana na krivo mjesto stoga su im dodijeljeni brojevi koji slijede (176. Maja i 177. Danijela). Nisu uzeti u obzir dupli komentari te oni upisani nakon završetka igre.

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


185 thoughts on “Docteur Renaud darivanje”

 1. Rado bi probala BB kremu , svi o njoj pričaju a ja nikak da ju kupim, e onda bi probala od maline i od kokosa .Pogotovo za ove ljetne dane jer obožavam njegov miris..

 2. I’d like to try these products:
  – Iris Anti-Ageing care
  – Coconut Nourishing care
  – Mineral Powder & Fruits Exfoliating products

 3. S obzirom na dob i tip kože – najviše me zanimaju sljedeće linije:
  Limeta – pročišćujuća linija
  Jabuka – zaglađujuća njega
  Malina – hidratantna njega
  Mineralni i voćni pilinzi

  No ako bih se morao odlučiti samo za jednu, mislim da bi izbor pao na Jabuku ;)

 4. najviše me zanimaju ove linije:

  Limeta – pročišćujuća linija
  Malina – hidratantna njega

  obožavam voćne kreme :)

 5. Biram kamilicu. Biljku koja je rasprostranjena svojom upotrebom kako u narodnoj, tako i službenoj medicini. Ona mi je dio svakodnevice još od najranijeg djetinstva. Odrasla sam na selu okružena prirodom i često smo se znali ujutro umivati vodom u kojoj su bili cvijetići kamilice. A naravno, sastavni dio dana bilo je pijenje čaja te čudotvorne biljke. Majka je, također, nama djeci, znala praviti obloge od kamilice ukoliko bismo se ozlijedili. I još me mnoga divna sjećanja vežu uz kamilicu – kraljicu biljaka. Vjerujem da Docteur Renaud krema od kamilice čini čuda na umornoj i njezi potrebnoj koži.

 6. također bih voljela isprobati dud-liniju za izbjeljivanje ili pak onu za blistavost kože (mrkva) pošto smatram da je u ovim dvjema kategorijama nekako najteže pronači učinkovite preparate…

 7. Limeta – pročišćujuća linija, jer bi mi ta linija vjerojatno najbolje odgovarala.

  Malina – hidratantna njega, prvenstvwno zbog mirisa :D

 8. Osim mrkve – linije za blistavost, koju bi voljela isprobati, radi suhe kože i hranjive njege, voljela bih isprobati kokos… ;)

 9. Ja bih zeljela da provam mrkvu,nemam nekih veliki problema sa kozom,niti bubuljica,mislim da bih sa njom jos vise zablistala :)

 10. Voljela bih isprobati dud liniju za izbjeljivanje jer mi je potrebna efikasna pomoć u borbi protiv hiperpigmentacija, ali i malina hidratantnu liniju o kojoj sam čula samo riječi pohvale. :) Obožavam miris maline pa mislim da bi ta linija za mene bila pun pogodak jer dobar miris i kvalitetna njega mogu rezultirati samo lijepom i nahranjenom kožom. :)

 11. pa ovo darivanje je pun pogodak jer ja bih baš voljela probati Mrkvu – linija za blistavost,koža mi je totalno u defektu,nimalo ne surađujemo nas dvije :>

 12. Uz Mrkvu voljela bih probati i Kamilicu (azulen) – umirujuća njega te Malinu-hidratacija! Mislim da bi ova kombinacija linija bila super za moju kožu :)) Odlično darivanje-kao i uvijek!

 13. Ja bih najradje probala Marelicu – BB cream, josh uvijek trazhim BB kremu koja mi odgovara u potpunosti,pa bih voljela da probam ovu.

 14. Htjela bih isprobati liniju Kamilica (azulen) – umirujuća njega, jer imam problema sa jaaaako osjetljivom kožom lica sklonom crvenilu, koja reagira na svaku sitnicu.

 15. •Mrkva – linija za blistavost… Jer blistavost mi baš treba, kao da mi se koža još nije probudila iz zimskog sna.. ^#(^

 16. Marelica – BB krema – Ovo bih voljela probati jer samo koristim BB kreme, a miris marelice obožavam. :x 2 u 1 proizvod. Vjerujem da je krema odlična. :) ^#(^

 17. Voljela bih isprobati liniju Mrkva- za blistavost kože lice, a ni ovi proizvodi za njegu kože tijela od breskve i grejpa ne izgledaju loše….

 18. Voljela bih isprobati Lime Purifying care, jer mi treba osvježavajuća njega koja istovremeno i čisti. Također, htjela bih isprobati Mineral Powder & Fruits Exfoliating proizvode, budući da imam dosta problema s kožom koja se jako ljušti. :((

  Pozdrav! :)

 19. Od navedenih proizvoda, meni najpotrebniji i najzanimljiviji se čine:
  Limeta – pročišćujuća linija
  Mineralni i voćni pilinzi
  Breskva i grejp – njega tijela

 20. Hi, thanks for this giveaway, I’d like to try:
  Lime Purifying care
  Mulberry Brightening care
  Mineral Powder & Fruits Exfoliating products

  :)

 21. Ja bi voljela isprobati Marelicu jer obožavam BB kreme (više od pudera) i Limetu jer mi treba nešto što će mi proćistiti kožu!

 22. Vrlo bih rado probala BB kremu od marelice jer nisam zadovoljna BB kremama koje sam dosad probala, a inače jako volim Dr. Renaud proizvode pa mislim da bi njihova BB trebala biti super!

 23. Rado bih isprobala Limetu – pročišćujuću liniju i Mrkvu – liniju za blistavost i mineralne i vocne pilinge!mislim da bi to bilo idealno za moju izmucenu kozu! [-o< ;;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »