Ovom me je puderu privukao ‘Nude’ u nazivu. Nikako nisam željela kupiti ‘težak’ puder koji jako prekriva i pruža efekt maske. Željela sam postići prirodan izgled i ujednačavanje tena. A da bi sve to izgledalo kako sam zamislila, ključnu ulogu odigrao je i kvalitetan kist.

Ovaj Nude je nova formulacija stare verzije tog pudera, a jedna od zadaća mu je da jače prekriva od svog prethodnika. Stoga, sa samo par kapljica uspijevam dobiti srednje prekrivanje. Kod mene u ovom slučaju vrijedi manje je više; potrebno mi je nekoliko sitnih kapi pudera za prekrivanje cijeloga lica.

U startu nisam bila oduševljena kako izgleda na licu pa sam ga pokušala nanijeti na razne načine – rukama, kao i s nekoliko različitih kistova. Shiseido Perfect Foundation Brush je tu odigrao ključnu ulogu. S njime sam dobila odlične rezultate pri stapanju pudera s kožom. U toj kombinaciji, moje zadovoljstvo ovim proizvodom je veliko. Osim toga, lagan je na licu, postojanost mu je cjelodnevna, a i štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja zaštitnim faktorom 15. Završetak pudera je blago baršunast pa, kao takav, neće odgovarati osobama s vrlo suhom kožom.

Raspon nijansi je stvarno ogroman pa svatko može naći odgovarajuću. Podijeljene su prema podtonu kože. Brojevi koji završavaju nulom namijenjeni su neutralnom podtonu (kao što je ovdje slučaj), jedinicom – žutom, dvojkom – rozom i trojkom – breskvastom podtonu.

Dior Diorskin Nude #020 Light Beige

Dior Diorskin Nude #020 Light Beige

Dior Diorskin Nude #020 Light Beige

 

Količina: 30 ml

Cijena: 393 kn [ja sam ga platila £27.90 (oko 259 kn)]

 

Jeste li isprobale Dior Diorskin Nude tekući puder? Koji ‘lagani’ puder preporučujete?

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


31 thoughts on “Dior Diorskin Nude tekući puder #020 Light Beige”

 1. Koristim ga svakodnevno i teško ga se odričem. Kupila sam jučer Maybelline Fit me koji se po opisu i nijansi činio jako sličan, ali nije to to. Diorskin Nude je jako dobar i za masnu kožu, ne prosjaji ni bez pudera u kamenu/prahu preko. Kupila sam ga preko Feelunique stranice isto na popustu za oko 250kn, inače ne bi bila oduševljena dati gotovo duplo kod nas. Sad bi još volila isprobati Chanel Vitalumiere Aqua, ali pričekat će jer imam trenutno dovoljno pudera :)

  1. I ja ga koristim gotovo svakodnevno. Zapostavim ga jedino zbog testiranja drugih pudera. :) Svoj sam isto kupila na FU, jer je cijena s popustom stvarno odlična. Super mu je postojanost, a dobro je znati da to vrijedi i za masnu kožu. Na mojoj normalnoj stoji nepromijenjeno cijeli dan, a stavim samo par kapljica.

 2. Jako želim isprobati brdo high-end pudera, između ostalog i ovaj.. Ali isprobati..
  Rijetko koji puder mi odgovara jer mi je koža prezahtjevna pa mi je bezveze davati toliki novac i da se ispostavi da mi ne odgovara..
  Nadam se da će jednog dana high-end brandovi smisliti manja pakiranja proizvoda za manje novaca :)
  Ili sam možda ja luda što želim isprobati sve pudere :D :D

  1. Potoje manja pakiranja. Evo ja sam u Douglasu kupila 15 mil EL DW za 69 kn i 3 (da, 3) Shiseido pudera za 370 kn. Nađe se svako toliko neka zgodna prilika.

 3. nisam probala,ali super izgleda! i baš mi se sviđa što imaju nijansu za neutralan podton :) inače mi je sve ili prežuto ili prerozo

 4. Dior pudere nikada nisam isprobala. pudere općeniti u zadnje vrijeme jako malo koristim jer sam u fazi upotrebe Garnierove BB kreme i zadovoljna sam s rezultatom!

 5. Baš sam se nedavno dvoumila između Guerlain Lingerie de peau i ovog Dior pudera, odabrala sam prvi al sve nekako mislim da sam ipak trebala ovaj :-|

   1. Ne znam što da ti pametno kažem jer sam se i sama navukla na pomo, no na kraju ispade da i nije sve tako sjajno. Puder je tek kupljen početkom ove godine tako da ga još nisam otpisala no ima dana kad primijetim laganu oksidaciju, a opet ima dana kad se samo sjajim intenzivno a puder ispari. Ok valjda to ovisi i o podlozi, al ja sam svjedno očekivala čudesa s obzirom na cijenu i reklamu. Bit će da sam samo naivna :D Dat ću mu još priliku da se pokaže u punom sjaju al ovako na prvu ne čini mi se previše boljim od Bourjois Healthy Mix seruma kojeg sa prije koristila.

    1. Šteta. :( Voljela bih da ti s vremenom bude bolji pa da se bar donekle isplati s obzirom na cijenu.

     Mene Nude na prvu nije oduševio; nije mi baš najbolje ‘sjedao’ na lice. Zapravo, primijetila sam da mi kod tih lakših pudera treba dobar kist da stvarno izgledaju ‘nude’. Ali što se tiče izdržljivosti, tu s ovim Diorovim nemam nikakvih problema.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »