Diesel je nedavno predstavio Loverdose Tattoo, novi miris za žene.

To je miris za snažnu, samouvjerenu ženu. Koncept tetoviranja može biti metaforički ili fizički. On predstavlja moć kreiranja svijeta koji odiše intimnošću, ženstvenošću, strašću i intrigom. Ukrašavanje tijela je snažna metafora za vlastitu ekspresiju i samouvjerenost, pružajući ženama moć da budu upravo ono što žele: pune žudnje, nesputane i seksi. Miris koji navodi na “hod s druge strane” – strane koja zrači seksipilom.

Dolazi u dragocjenoj bočici u obliku crnog srca. Izbrušeno poput dijamanta, ovo višedimenzionalno srce od finog crnog stakla predstavlja zagonetno i moćno oružje zavođenja.

 

Gornje note: bergamot, mandarina, crni ribiz
Srednje note: cvijet naranče, arapski jasmin, ruža
Donje note: riža, vanilija, tonka grah

 

Diesel Loverdose Tattoo

 

Ovaj me je miris baš ugodno iznenadio. S obzirom na to da je riječ o cvjetno-orijentalno, drvenastom mirisu, pretpostavljala sam da će me te orijentalno drvenaste note previše gušiti, ali njegova zavodljivost nije pretjerana već zalazi u finiji oblik ženstvenosti.

Tamna bočica upućuje na večernji miris, no on se odlično nosi i tijekom dana, barem u ovo zimsko doba koje mu savršeno odgovara. Dobar je odabir za dan zbog velike doze slatkoće, a ne nedostaje mu ni snage pa je odličan i za večernje izlaske. Vrhunske je postojanosti pa zaista i može izdržati cjelodnevno nošenje. :)

Prema riječima Diesel tima, Loverdose Tattoo odiše opsesijom, nesputanošću i seksipilom, no ne vidim ga u potpunosti takvim. Ima on i takvih karakteristika, ali po meni je nešto zreliji; nije jednodimenzionalan. Smatram da se tu prožimaju razne karakteristike žene pa je ona s jedne strane strastvena, ali istovremeno i nježna. Svakako je samouvjerena.

Preporučujem da isprobate ovaj crni dragulj. :)

Diesel Tattoo Loverdose

Diesel Loverdose Tattoo

Cijene:

  • 30 ml (EDP) – 317 kn
  • 50 ml (EDP) – 437 kn
  • 75 ml (EDP) – 604 kn

 

PR uzorak

Kakvim vam se čini Loverdose Tattoo miris? Jeste li isprobale ovaj ili neki drugi Dieselov miris?

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


12 thoughts on “Diesel Loverdose Tattoo”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »