Houston’s Favourite tuš u gelu

Tuša ima samo 2,2 g, tako da se vrlo brzo dotakne dno posudice. To mi i ne bi jako smetalo da je dobre kvalitete, no – nije. Nedostaje mu pigmentacije; potreban je popriličan broj nanosa kako bi se dobila lijepa, ujednačena linija. Najmanje mi se sviđa to što ne djeluje kao da sam nanijela tuš u gelu, već olovku. Dakle, linija nema onu homogenost koju inače pružaju gel tuševi. Izdržljivost mu je osrednja, a boja, iako prekrasna u teglici, baš i ne komplimentira smeđim očima.

Cijena: 30,90 kn

 

Back To Pandora sjenilo

Ovom sjenilu očajnički fali pigmentacije, a i treba ga pažljivo nanositi jer se, osim na kapku, mnoštvo proizvoda može naći i ispod oka. Dobra stvar je što se željena boja, tj. boja poput one u ambalaži, može postići ako se sjenilo nanese mokrim kistom ili/i na bazu. Tada sva njegova ljepota dolazi do izražaja, no to ga uz rasipanje ne čini jednostavnim za nanošenje.

Cijena: 26,90 kn

 

Oba proizvoda dio su limitirane kolekcije pod nazivom Out Of Space, koja je stigla kod nas u srpnju i još uvijek je dostupna za kupovinu. Dio ponude možete vidjeti u najnovijem Kozmovom katalogu.

 

Catrice - Houston's Favourite & Back To Pandora

Catrice - Houston's Favourite & Back To Pandora

Catrice - Houston's Favourite & Back To Pandora

Catrice - Back To PandoraBack To Pandora – suho & mokro

Catrice - Houston's FavouriteHouston’s Favourite


Kako vam se sviđaju ovi proizvodi? Jeste li kupili nešto iz Out Of Space kolekcije?

➡️ Prati me na Instagramu!


15 thoughts on “Catrice – Houston’s Favourite & Back To Pandora”

  1. nisam ništa kupila do sada od ove kolekcije, ali ovo plavo sjenilo mi izgleda odlično…možda ga kupim i isprobam kao look za Novu godinu, nekak mi baš paše za to vrijeme, kad je sve onako u znaku lijepog plavog noćnog neba i blještavila :D

  2. If I had to choose the one, I would take the eyeliner. It has deep and vibrant colour. Houston’s Favourite must look really good with your dark eyes. :)
    The day I will try Catrice for a first time is getting close, I think. :)

  3. Imam sjenilo, također sam nezadovoljna pigmentacijom. Boja mi je predivna i baš sam u fazi tamnoplave pa sam ga svejedno kupila. Nakon 2 dana mi je palo na pod i odlomio se cijeli jedan dio :(( Nisam toliko luda za njim da kupujem novo, iako mi je boja zbilja divna, pa ću iskoristiti ono što je od njega preostalo i nadam se da ću negdje pronaći sličnu, pigmentiraniju nijansu. ^#(^

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »