Malo sam obnovila svoju kolekciju ruževa u Bipi. Najviše me privukla iQ COSMETICS linija koja slovi za najkvalitetniju Bipinu liniju. Izabrala sam boje idealne za proljeće – Star i Ruby.

Star pripada matt liniji ruževa stoga je smješten u crnu ambalažu od gumirane plastike. Predstavlja intenzivnu ružičastu nijansu. Fantastično je pigmentiran! Pigmentacija, u kombinaciji s vibrantnom nijansom, čini ga vrlo upečatljivim. Dobre je izdržljivosti, odnosno na usnama može izdržati par sati. Kao što je vidljivo na slikama, ruž sadrži sitne sjajne čestice, no kada se nanese na usne ima mat završetak.

Ruby pripada pearl kolekciji ruževa stoga je smješten u sjajnu, metaliziranu ambalažu. Ruby je narančastocrvena nijansa s mnoštvom šljokica. Nijansa je prekrasna, baš idealna za dan. Zbog šljokica završetak je vrlo sjajan. Dobre je pigmentacije i izdržljivosti.

Sviđa mi se tekstura ruževa. Lijepo klize po usnama i ne isušuju ih. Star je nešto suše teksture, no ne presuhe. Ruby je, kako to i dolikuje jednom sjajnom ružu, nešto prozračnije teksture. On je i jednostavniji za nošenje, jer šljokičaste nijanse podnose usne koje nisu u besprijekornom stanju.

Vrlo sam zadovoljna ovim ruževima. Star osvaja intenzitetom, a Ruby sjajem. Cijenom su vrlo pristupačni – 34,90 kn za 3,5 g. Uz to su i divnih boja, a i zaista se isplate s obzirom na cijenu.

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Ruby

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Ruby

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Ruby

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Ruby

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Ruby

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Rubyjedan sloj, bez blica

Bipa iQ Cosmetics ruževi – #31 Star & #17 Rubys blicem

Kakve ćete vi boje nositi ovo proljeće? Jeste li isprobale Bipine ruževe?

➡️ Prati me na Instagramu!


52 thoughts on “BIPA iQ COSMETICS ruževi – 31 Star & 17 Ruby”

  1. Odlična recenzija,ovaj Star je must have,baš sam tražila takvu sličnu nijansu da nije preskupa i da je mat.Sutra pravac u Bipu :)

  2. Baš su krasna oba.Na prvu kad sam vidjela objavu na fb uočila sam prvo sliku ne čitajući gore šta piše pomislila sam da se radi o nekim ultra skupim ruževima :D drago mi je da nisu hehe :) rado ću probati zahvaljujući recenziji :)

  3. sad mi je žao da nemam niti jedan njihov ruž-odlično izgledaju i boje su mrak :) Izgleda da moram u Bipu… Nekako se uvijek odlučim za nude i roskaste nijanse,a trenutno sam u potrazi za breskvasto-rozom nijansom ruža-imaš prijedlog možda?

    1. Tako i ja – uvijek izlazim s istim nijansama iz trgovine. Kod mene su to najčešće sve nijanse crvene. :D Nažalost, nemam prijedlog. Tako nešto bi i meni trebalo, jer nemam niti jedan takav ruž. Što se tiče Bipe, nisam uspjela pretresti sve njihove ruževe pa ne znam imaju li takvu nijansu.

  4. Baš dobar izbor, ne znam koji mi je ljepši. :D Nemam nijedan Bipin ruž iako sam u par navrata isprobavala neke testere zbog one vječne znatiželje. morat ću drugi put bolje obratiti pažnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »