S proljećem, stigao je novi miris Batiste šampona – Batiste Cherry. Neodoljiv voćni miris bazira se na bijelo-ružičastim trešnjinim cvjetovima. Miriše slatkasto, poput kakvih voćnih bombona i kao takav je baš izvrstan za tople dane.

O Batiste šamponima za suho pranje kose već sam pisala u nekoliko navrata, a recenzije prethodnika možete pročitati ovdje.

Suhi šamponi koriste se tako da se mala količina rasprši po tjemenu s udaljenosti od oko 30 cm. Potom se prstima umasiraju u vlasište, ostave nekoliko trenutaka te se zatim kosa počešlja. Oni ne zamjenjuju standardne šampone, već služe kao pomagači između pranja kako bi kosi produljili svježinu. Primjerice, kada nakon posla imate dogovor, a ne stignete svratiti doma na pranje kose, suhi šamponi će vam tu doći kao spas. Vrlo dobro služe svrsi pa preporučujem da po jedan primjerak držite doma, jedan u ladici na radnom mjestu i/ili gdje god vam mogu poslužiti u svrhu brzinskog uljepšavanja.

Batiste suhi šamponi osvježe kosu, daju joj volumen, a i kosa potom prekrasno miriše. Batiste Cherry s mirisom slatke trešnje svakako je odličan dodatak Batiste kolekciji koji ću rado još dugo koristiti. :)

Batiste Cherry

 

Batiste Cherry dostupan je u prodavaonicama BIPA-e (200 ml; 33,90 kn) i u Intersparu (200 ml; 29,90 kn).
Sastojci

 

PR uzorak

Jeste li isprobale suhe šampone? Koji Batiste šampon vam je najdraži?

bloglovin'

Instagram

12 thoughts on “Batiste Cherry”

  1. Ja imam onaj zeleni, obični. Doduše, koristim ga rijetko. Jednom u mjesec ili dva. Samo kad mi se kosa zamasti prije nego obično, i to samo dan prije pranja kose. To mi je skroz ok, kosa mi je dobra, izgleda svježije. Nisam testirala jel bi trajalo i više od dana, jer onda operem kosu taj dan navečer ili sutradan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »