Post je prethodno objavljen ovdje, 05. kolovoza 2010.

BareMinerals je mineralna linija kozmetičke kuće Bare Escentuals. Bare Escentuals na tržištu postoji od 1976. godine, no svoj procvat doživjela je 1995. upravo svojim mineralnim proizvodima.

Proizvodi bareMinerals predstavljaju kombinaciju dekorativne i preparativne kozmetike. Sastoje se od  čistih minerala te ne sadrže alkohol, parfeme, talk i konzervanse.Upravo su zbog toga pogodni za osjetljivu kožu, kao i za sve ostale tipove kože.

Puder bareMinerals ORIGINAL SPF 15 izgleda kao prah, ali se pri nanošenju počinje topiti. Puno je lakši od tekućih pudera i daje prirodniji izgled. Osim toga, njegov zaštitni faktor 15 štiti kožu od starenja izazvanog sunčevim zrakama.

Za nanošenje je potreban odgovarajući kist. Bez dobrog kista, aplikacija ne ide baš glatko. Onaj lošije kvalitete može iritirati kožu i moguće je da se tada čestice neće odmah dobro stopiti s kožom pa ćete dobiti brašnast izgled. Tajna dobrog nanošenja leži i u formuli koja glasi: Swirl – Tap – Buff.

Swirl - Tap - Buff

 

Dakle, nakon što istresete malu količinu pudera s unutrašnje strane poklopca, okrećite kist kako bi pokupio prah. Zatim, lupkanjem po rubu poklopca, istresite višak te kružnim pokretima nanesite puder na lice.

Odlično je i to što ovaj puder možete koristiti kao korektor, služeći se za to pogodnim kistom.

Iako su kod nas tek rijetki čuli za ovaj brand pa samim time i puder, njegova popularnost u SAD-u je poprilična. To potvrđuju mnogobrojne nagrade koje je osvojio. Na njihovoj stranici nabrojano je čak 14 nagrada!

Cijena: $25 (oko 138 kn)

Ocjena: 5/5

BareMinerals ORIGINAL SPF 15 FoundationVeliki plus je taj što ima zatvarač koji sprječava pretjerano rasipanje

BareMinerals ORIGINAL SPF 15 FoundationSvoju nijansu lako možete odrediti uz pomoć vodiča na njihovoj stranici

Jeste li čuli za Bare Escentuals/bareMinerals kozmetiku? Jeste li isprobali neki njihov proizvod? Koristite li mineralnu kozmetiku? 

➡️ Prati me na Instagramu!


6 thoughts on “bareMinerals ORIGINAL SPF 15 puder”

  1. Cure sad ste i mene zaintrigirale s tom stranicom i malo sam gledala i ima super proizvoda, definitivno bih mogla nešto naručiti i super je što je poštarina besplatna :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »