Avon Dreams EdP

 

Jedan od novijih Avonovih mirisa je Dreams parfem koji nas potiče da ostvarimo svoje snove.

U njegovoj mirisnoj kombinaciji dominira cvijeće koje je pomiješano sa slatkoćom voća te drvenastim notama. Konkretnije, miris se otvara voćnim notama bergamota, šljive i kruške, slijede iris, ruža i jasmin, dok se u donjim notama nalaze mošus, cedar i vanilija.

Ulazne voćne note u suradnji s cvjetnim srcem nisu iskričave, već zagasite. Drvenasti moment ih također održava takvim. Svime navedenim ovaj je miris baš dreamy, odnosno ovom parfemu u potpunosti odgovara naziv. Sve note su izvrsno sljubljene tako čineći pravi sanjivi trag.

Miris je vrlo lijep – sofisticiran, nježan, mekan, romantičan, ali istovremeno i zavodljiv. Elegantna bočica, čep u obliku dijamanta te roza boja samog mirisa odlično idu uz njegov karakter. Posebno mi se svidjelo što sadrži neke snažne note, ali nisu nametljive. To ga čini jednostavnim za nošenje, stoga ću ga sigurno i dalje često koristiti.

 

Avon Dreams EdP

 

Ovom sanjalačkom poslasticom Avon poziva svaku ženu da pronađe snagu u sebi i krene u ostvarenje svojih snova. Želja im je da svaka žena, kada pogleda u sebe, bude zadovoljna svojim odabirima. Stoga, ako još niste tu gdje biste željele biti, sada je trenutak: pokrenite se, ostvarite svoje snove! Pogledom u sebe vidjet ćete da ste VIŠE OD LJEPOTE. :)

Cijena parfema iznosi 188 kn (50 ml), a u Dreams liniji još se nalaze: losion (150 ml; 60 kn) i sprej za tijelo (75 ml; 36 kn).

 

Jeste li isprobale ovaj parfem ili neki drugi proizvod iz Dreams linije?

 

➡️ Prati me na Instagramu!


8 thoughts on “Avon Dreams EdP”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »