Početkom ljeta, na moju je adresu stigla Aussie kozmetička torbica ispunjena s tri Aussie proizvoda iz Miracle Moist linije, a tu se našla i Dessata četka za kosu. Miracle Moist šampon i 3 Minute Miracle tretman sam već recenzirala pa vam u ovom postu donosim recenzije ostalih proizvoda.

Aussie i Dessata

 

 

Aussie Miracle Recharge

Miracle Recharge je lagani balzam za suhu kosu s australskim uljem makadamije koji je namijenjen hidrataciji kose. Riječ je o “leave-in” proizvodu, dakle proizvodu koji se našprica na kosu te se ne ispire. Nažalost, za mene je ovaj balzam prelagan. Koliku god količinu nanijela na mojoj kosi nema nikakve promjene. Možda bi mogao odgovarati netretiranoj kosi, no na mojoj izbijeljenoj i obojenoj nema efekta.

Količina: 250 ml
Cijena: 59,90 kn
Sastojci

Aussie Miracle Recharge i Dessata četka

 

 

Dessata četka

Ovo je četka za raspetljavanje kose koja, kako je navedeno, pritom ne lomi vlasi. Nažalost, ne mogu vam reći koliko je dobra po tom pitanju, jer nemam problema sa zapetljanim vlasima već ću se osvrnuti na njene ostale karakteristike.

Izrađena je od iglica koje dolaze u 3 dužine i to mi se svidjelo, jer najdulje uspiju donekle zahvatiti moju gustu kosu. Pokazala mi se dobra pri raščešljavanju mokre kose, jer je pritom dovoljno nježna. Sve u svemu, svidjela mi se pa sam je koristila ovo ljeto upravo za raščešljavanje mokre kose. Iglice od gela čine je lakom za održavanje, a odgovara mi i njen ergonomski dizajn. Ipak, moram napomenuti da ovakve vrste četki ne koristim često, jer sam primijetila da lome vlasi nešto više nego li standardne četke.

Cijena: oko 100 kn

Dessata četka za kosu

 

P&G mi je ustupio navedene proizvode u svrhu recenzije.

Jeste li isprobale neki od navedenih proizvoda?

➡️ Prati me na Instagramu!


10 thoughts on “Aussie Miracle Recharge balzam i Dessata četka za kosu”

  1. Fora mi je ova četka. Iako nemam problema s petljanjem kose bila bi mi za raščešljavanje mokre kose :-) kao i tebi. Isto imam gustu kosu pa pošto ima duge iglice zahvatila bi, hihih ;-)

    1. Da, mogla bi ti poslužiti za češljanje mokre kose. :) Ljeti mi je dobro služila kada mi je kosa bila češće mokra, a i sušila sam je prirodnim putem pa ju je trebalo samo raščešljati. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »