ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ kolekcija uključuje 16 nijansi klasičnih kremastih ruževa za usne (zlatno pakiranje) i 7 nijansi sjajnih ruževa za usne (crno pakiranje). Sve nijanse iz kolekcije osmislio je svjetski poznat vizažist Rick DiCecca, a ja sam isprobala četiri klasične.

Artistry Signature Color ruževi za usne

Artistry Signature Color ruževi za usne

 

 

Daring Red (06) je predivna nijansa crvene, jedna od onih koju morate imati u svojoj kolekciji. Idealna je za posebne prigode, vrlo je pigmentirana i izrazito postojana. Upravo zbog tih karakteristika pruža sigurnost u onim prilikama kada je potreban nanos koji će trajati, jer nije moguće stalno popravljati ruž.

Ova nijansa ima iznimnu postojanost, toliku da sam je prilikom swatchanja teško uklonila s ruke.

Artistry Signature Color Daring Red 06 ruž za usne

 

Ballet Pink (07) divna je dnevna nijansa, koja mi je posebice dobro došla ovog proljeća. Kako joj i ime govori, ona je prije svega roza, no sadrži i primjese srodnih boja što je čini posebnom i kao takva bi mogla pristajati raznim tonovima kože. Ovo je jedna od onih nijansi koja je must-have svakoj kozmetičkoj torbici.

Artistry Signature Color Ballet Pink 07 ruž za usne

 

Rose Petal (08) je vibrantna ružičasta nijansa koju mi je bilo najlakše zavoljeti i to doslovno na prvi pogled. Prekrasna, vesela, odlična za svako doba dana, posebice za ove tople dane.

Artistry Signature Color Rose Petal 08 ruž za usne

 

Silk Lilac (13) je svijetlo ljubičasta, vrlo sjajna nijansa. Zapravo, ovaj je ruž u potpunosti sačinjen od sjajnih čestica i kao takav najslabije je pigmentacije, a usnama pretežno daje sedefasti odsjaj. Sve to ga čini i najslabije postojanim. U svakom slučaju, ovo je jedina nijansa u kojoj se nisam pronašla pa ovaj ruž nisam pretjerano testirala.

Artistry Signature Color Silk Lilac 13 ruž za usne

 

 

Nijanse 07 i 08 su vrlo nosive, stoga sam ih najčešće koristila, a povremeno i 06 koja je pogodnija za neke posebne prilike. Ovi su ruževi vrlo kremasti i hidratantni i kao takvi ugodni na usnama. Ostaju na usnama u nepromijenjenom obliku dugi niz sati, a konzumacija hrane i pića ih tek malo oslabi. Uz postojanost, bitno je napomenuti i da se ne razlijevaju preko rubova usana. Zaista su izvrsni!

Posebnost ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ ruževa krije se i u njihovoj luksuznoj ambalaži koja, osim što lijepo izgleda, sadrži i poseban mehanizam. Naime, pakiranje ima mehanizam na odvrtanje koje osigurava da je poklopac uvijek zatvoren.

Artistry Signature Color ruževi za usne

Artistry Signature Color ruževi za usne

Artistry Signature Color ruževi za usne

Artistry Signature Color ruževi za usne

Artistry Signature Color ruževi za usne 06, 07, 08 i 13 (1 sloj)

 

Količina: 3,8 g/kom

Cijena: 244,69 kn/kom

 

PR uzorci

Jeste li upoznate s ovom kolekcijom ruževa? Koje nijanse vam se sviđaju?

➡️ Prati me na Instagramu!


22 thoughts on “Artistry™ Signature Color™ ruževi za usne”

  1. sve su mi divne izuzev zadnje (ne volim sedefaste ruževe),a pakiranje je luksuzno :D 07 i 08 su baš moje boje-njih nekako uvijek mogu iznositi :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »