Artemis More Than SPF je krema za zaštitu kože lica od sunca sa SPF 30. Ponaša poput neke uobičajene kreme za lice. Hidratantna je, osjećaj težine izostaje te ne ostavlja bijeli trag koji je vrlo čest kod proizvoda s visokim zaštitnim faktorima. Vrlo je ugodna na licu, svilenkastog je završetka, a i vrlo je lijepog mirisa.

Znači, osim što pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, ova krema ima i odličnu teksturu. To su dovoljni razlozi da je rado koristim. Već samo to je čini izvrsnom, no ono što je svrstava u novu generaciju proizvoda za zaštitu od sunca leži u inovativnoj SwissCell zaštitnoj komponenti. Kako je navedeno, ona potiče prirodnu zaštitu stanica, štiti od slobodnih radikala te usporava gubljenje kolagena, a time i prerano starenje kože.

Krema je namijenjena svim tipovima kože. Moguće ju je kupiti isključivo u Douglas parfumerijama, kao i u Douglas web shopu.

Artemis More Than SPF - krema za zaštitu kože lice od sunca sa SPF 30

Artemis More Than SPF - krema za zaštitu kože lice od sunca sa SPF 30

 

Količina: 50 ml

Cijena: 159 kn

Sastojci

 

PR uzorak

Koristite li kreme za lice s visokim zaštitnim faktorima?

➡️ Prati me na Instagramu!


12 thoughts on “Artemis More Than SPF krema za lice”

  1. Ajme divna je, još da ju mogu pomirisati! Super mi je što ne ostavlja bijele tragove! A i sastojci su mi baš ok, ima i suncokretovog ulja, meni jedno od dražih u njezi kože!

    xo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »