Ammara prirodna kozmetika je kozmetika iz kućne radinosti. Kada smo dogovarali što da mi pošalju u svrhu recenzije, predložila sam da je najbolje da to bude ono što sami smatraju svojim najvećim adutima. Tako su na moju adresu stigli balzam za usne od mandarine i sapun od lavande.

Ammara prirodna kozmetika

 

Sapun od lavande

Lijepog je oblika ruže, a uz to je i zgodno zapakiran. Pri uporabi, miris lavande nije intenzivan i ne zadržava se na koži. Sapun je vrlo blag pa ne isušuje kožu, a pritom je učinkovit. Može se koristiti za pranje ruku ili tijela. 100 g proizvoda košta 20 kn.

Sastojci: maslinovo ulje, palmino ulje, NaOH, pčelinji vosak, eterično ulje lavande i cvijet lavande.

 

Balzam za usne od mandarine

Balzam je smješten u kutijici na navoj. Gust, hranjiv, ukusan… Predivnog  je mirisa mandarine, no nije intenzivan i brzo nestane, stoga stalno posežem za novom dozom. :) Srećom, 10 grama je značajna količina, a cijena mu je samo 15 kn. Dobre je učinkovitosti, a navedena je količina najbolje što možete dobiti u ovom cjenovnom rangu.

Sastojci: kokosovo ulje, palmino ulje, pčelinji vosak, med i eterično ulje mandarine.

 

Ammara proizvode možete naručiti putem njihove FB stranice.

 

PR uzorci

Jeste li čule za Ammara kozmetiku? Koristite li prirodnu kozmetiku?

➡️ Prati me na Instagramu!


30 thoughts on “Ammara prirodna kozmetika”

  1. čula sam za njih, na fejsu sam naletila na njihovu stranicu. također, pikirala sam balzame za usne.ovisna sam o njima tokom zimskog perioda :)

  2. I ja sam slučajno na fejsu naletjela na njihovu stranicu i svidjelo mi se što sam vidjela jer jako volim i cijenim prirodnu kozmetiku. A taj balzam za usne mi zvuči jako mmmljac :D

  3. Sapun izgleda predivno, kupila bih ga i držala u kupaonici samo zbog ukrasa :D

    Za balzam sam čula sam pohvale, pa si ga i planiram naručiti, a 10 g se čni nepotrošivim :D

  4. Čula sam za njih i lajkala na FB. Super mi je ovaj njihov balzam za usne od mandarine! Trenutno koristim Ulolin sapun od kozjeg mlijeka i odličan mi je.

  5. uff zbog ovakvih stvari mi bude žao što nemam fejs! obožavam lavandu i ovaj sapunčić bi mi dobro došao,a nije skup :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »