Ammara prirodna kozmetika je kozmetika iz kućne radinosti. Kada smo dogovarali što da mi pošalju u svrhu recenzije, predložila sam da je najbolje da to bude ono što sami smatraju svojim najvećim adutima. Tako su na moju adresu stigli balzam za usne od mandarine i sapun od lavande.

Ammara prirodna kozmetika

 

Sapun od lavande

Lijepog je oblika ruže, a uz to je i zgodno zapakiran. Pri uporabi, miris lavande nije intenzivan i ne zadržava se na koži. Sapun je vrlo blag pa ne isušuje kožu, a pritom je učinkovit. Može se koristiti za pranje ruku ili tijela. 100 g proizvoda košta 20 kn.

Sastojci: maslinovo ulje, palmino ulje, NaOH, pčelinji vosak, eterično ulje lavande i cvijet lavande.

 

Balzam za usne od mandarine

Balzam je smješten u kutijici na navoj. Gust, hranjiv, ukusan… Predivnog  je mirisa mandarine, no nije intenzivan i brzo nestane, stoga stalno posežem za novom dozom. :) Srećom, 10 grama je značajna količina, a cijena mu je samo 15 kn. Dobre je učinkovitosti, a navedena je količina najbolje što možete dobiti u ovom cjenovnom rangu.

Sastojci: kokosovo ulje, palmino ulje, pčelinji vosak, med i eterično ulje mandarine.

 

Ammara proizvode možete naručiti putem njihove FB stranice.

 

PR uzorci

Jeste li čule za Ammara kozmetiku? Koristite li prirodnu kozmetiku?

bloglovin'

Instagram

30 thoughts on “Ammara prirodna kozmetika”

  1. čula sam za njih, na fejsu sam naletila na njihovu stranicu. također, pikirala sam balzame za usne.ovisna sam o njima tokom zimskog perioda :)

  2. I ja sam slučajno na fejsu naletjela na njihovu stranicu i svidjelo mi se što sam vidjela jer jako volim i cijenim prirodnu kozmetiku. A taj balzam za usne mi zvuči jako mmmljac :D

  3. Sapun izgleda predivno, kupila bih ga i držala u kupaonici samo zbog ukrasa :D

    Za balzam sam čula sam pohvale, pa si ga i planiram naručiti, a 10 g se čni nepotrošivim :D

  4. Čula sam za njih i lajkala na FB. Super mi je ovaj njihov balzam za usne od mandarine! Trenutno koristim Ulolin sapun od kozjeg mlijeka i odličan mi je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »