“The One That I Want”, naziv je nove CHANELove kampanje koja slavi čuveni miris – CHANEL N°5. Film potpisuje slavni redatelj Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, Veliki Gatsby), a u glavnoj ulozi je supermodel Gisele Bündchen. Prema Luhrmannovoj viziji, žena koja utjelovljuje Peticu je moderna žena koja želi uspjeti u svim segmentima života, no sluša svoje srce.

Ovaj najpoznatiji miris na svijetu, kreiran je 1921. godine. Coco Chanel zatražila je od parfumera Ernesta Beauxa da kreira miris koji predstavlja modernu ženu. Broj pet bio je njen sretan broj i izabrala je upravo petu ponuđenu seriju komponenti. Od tuda i naziv mirisa – CHANEL N°5.


#TheOneThatIWant

Gisele Bündchen; CHANEL N°5 #TheOneThatIWant

 

Ovo je miris kojeg i sama koristim i obožavam. :x Izvrsno se stopi s mojom kožom i doslovno postane dijelom nje. Miriše na čistoću, koja se miješa s cvjetnim notama jasmina i ruže. Kada se otklone sve upečatljive note, na dnu ostaje puderasti trag. Kao takav, miris se dugo zadržava na koži.

Ženstven miris, koji je istovremeno snažan i nježan. Zavodljiv na vrlo sofisticiran način.

CHANEL N°5 #TheOneThatIWant

 

PR uzorak

Sviđa li vam se kampanja? Volite li N°5?

➡️ Prati me na Instagramu!


50 thoughts on “CHANEL N°5 #TheOneThatIWant”

 1. Never own product from chanel before.
  There’s no chanel store near my home *sad*.
  Though I can buy it online, this brand is pricey for me as uni-student so it will be such a waste if I don’t like the result, hope there is chanel store near here so I cantry the product with tester first^^

 2. I am so excited to watch this film! I love Luhrmann since he started with Romeo and Juliet then The Great Gatsby. I am so looking forward to watch this!

 3. I have bought the Chanel 5recently in Douglas store in Stutgart Germany
  and unfortunatly dissapointed.
  It seems I got fake on with the price of original
  it smells like aftershave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »