lis 282013
 

Istraživanje je pokazalo da više od polovice žena i muškaraca u svojom užurbanim životima želi više vremena za sebe, a SPA by BATHIQUE ispunjava tu želju jednostavno se uklapajući u svačiji raspored i to na ekonomski prihvatljiv način.

Linije proizvoda osmišljene su tako da u proizvodima visoke kvalitete pruže vrhunsku njegu za tijelo. Osim toga, one imaju i primamljive mirise koji će razbuditi osjetila i pružiti: detoksikaciju (zelena linija), energiju (roza linija) i ravnotežu (ljubičasta linija).

Vrhunske formulacije SPA by BATHIQUE proizvoda sadržavaju visokovrijedne, suvremene i djelotvorne sastojke te 0% parabena, 0% bojila, 0% mineralnih ulja i 0% sapuna.

 

Kozmo mi je poslao lijepi zeleni paketić. Zelena boja upućuje na liniju za detoksikaciju u kojoj prevladavaju mirisi verbene i đumbira, a sadržani su ekstrakti plavog kukuruza i artičoke.

Isprobala sam losion i sprej za tijelo. Oba proizvoda divno mirišu. Verbena i đumbir pomiješani su s citrusima tako da ova linija mirisom osvježava i razbuđuje. Losion je vrlo lagan i hidratantan. Teksturom više odgovara toplim danima kada je potrebna lagana njega te osvježenje kože. Također, sprej za tijelo će mi sve svoje čari moći pokazati tek pri vrućinama, upravo zbog svojih osvježavajućih svojstava. Miris nije intenzivan i ne zadržava se dugo na koži, kao što je to i običaj kod ovakvih sprejeva.

Svidjela su mi se oba proizvoda pošto su vrlo ugodna na koži i divno mirišu, a svidjela mi se i činjenica da ne sadrže parabene i bojila.

SPA by BATHIQUE

 

Cijene:

 • Losion za tijelo (200 ml) – 29,99 kn
  (sastojci)
 • Sprej za tijelo (100 ml) – 29,99 kn
  (sastojci)

SPA by BATHIQUE proizvodi dostupni su ekskluzivno u KOZMO drogerijama.

 

PR uzorci

Jeste li čule za SPA by BATHIQUE? Jeste li isprobale neki njihov proizvod?

bloglovin'

Instagram

  14 komentara to “SPA by BATHIQUE”

 1. Čula san za njih, al nisan ništa probala. Baš ću bacit pogled kakve još mirisne sprejeve imaju u ponudi. :)

 2. moram priznati da ih nisam primjetila,ali jako dobro zvuče i mislim da ću kupiti prvo ljubičastu verziju :D

 3. Baš sam jučer gledala ovu kozmetiku u Kozmu. Svakako su mi jako zanimljivi, probat ću nešto :)

 4. dont understand this, but the scrub looks promising~

 5. Nisam nikad čula ni vidjela :/ gdje mogu kupiti?

 6. Baš sam ih gledala nekidan u Kozmu ali nisam kupila, možda mi ipak treba ;).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics