sij 282016
 

O proizvodu

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te je učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, Čarobno mlijeko je odličan preparat, jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje je tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti-age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože.

Olival Čarobno mlijeko za tijelo

 

Moji dojmovi

Ovaj novitet iz Olivala je zaista čaroban. :) Lagane je teksture, brzo se upija te kožu odlično njeguje. Čini je hidratiziranom i svilenkasto glatkom, a uz to i prekrasno miriše. Miris je blag i vrlo ugodan, a temelji se na Čarobnom ulju. Miris je svakako ono što ovaj proizvod čini posebnim te zbog čega posebice izaziva ovisnost.

Zbog lagane teksture vjerujem da će mi ovo mlijeko odgovarati i u proljeće. Istom je prilagođen svim tipovima kože, a eventualno se može pokazati nedovoljnom njegom vrlo suhoj koži. U tom slučaju možete ga kombinirati s Čarobnim uljem.

Čarobno mlijeko dostupno je u dm-u po cijeni od 49,90 kn (200 ml; sastojci).

 
Jeste li isprobale proizvode iz Olivalove Čarobne kolekcije?

 

PR uzorak

bloglovin'

Instagram

  14 komentara to “Olival Čarobno mlijeko za tijelo”

  1. Nisam još ništa isprobala iz ove linije, ali mi se po mirisu dopada. :)

  2. Ovo moram isprobati jer jako volim miris Carobnog ulja. :x

  3. Moram ga isprobati .Volm miris Olival ulja a koristim i druge Ol. proizvode tako da vjerujem da bi mi i ovo mlijeko brzo postalo jedan od favorita.

  4. Pakovanje mi se posebno dopada :)

  5. Nisam isprobala ovo mlijeko, ali cim sam ga vidjela znala sam da je tako dobro kako ga i ti opisujes. Isprobala sam ulja, pa zato znam da i ovo mora biti odlicno!

  6. Kupila sam ga prosli tjedan i super je-fino nahrani kozu i divno mirise :D Olival je stvarno izbacio pregrst odlicnih proizvoda u prosloj godini

  7. Moram isprobati jer opis me jako privlači.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics