kol 092015
 

Prije nekoliko dana kupila sam NYX tekuće iluminatore pa vam donosim swatcheve i prve dojmove o istima. Naime, dok skupim konačne dojmove, proći će ljeto pa više neće biti interesantni za korištenje i recenziranje.

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam

 

01 Sunbeam nijansa opisana je kao perlasto svijetlo roza, a 02 Gleam kao zlatno breskvasta. Na mom potamnjelom licu ovi opisi su donekle točni. Naime, kada se utapka, Sunbeam postane perlasto bijele boje, a Gleam ima nekakav breskvasti podton i zlatni odsjaj, ali zapravo djeluje poput sjajnog, tekućeg bronzera.

Gleam je odličan za osobe koje žele postići brončani, ljetni look i nije za osobe vrlo svijetle puti. Sunbeam je uobičajenijeg izgleda jednog iluminatora te daje onaj frost, srebrnkasti izgled. Kod njega su sjajne čestice izraženije i zbog toga djeluje nešto napadnije. Gleam je suptilniji i on zapravo oboji kožu te se potom presijava.

Sve u svemu, dobri su mi, barem koliko sam ih mogla dobro doživjeti u ovo kratko vrijeme. Nisam veliki obožavatelj tekućih iluminatora pa su mi tako i dalje draži oni u prahu, odnosno kamenu, no svakako ću ih nositi ovog ljeta. Dobro će se uklopiti u ovoljetni strobing trend.

Osim za isticanje pojedinih dijelova lica, ovakvu vrstu iluminatora možete koristiti tako da ih dodate tekućim puderima kako bi dobili blistav završetak.

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam01 Sunbeam i 02 Gleam

 

Svaki Born To Glow iluminator sadrži 18 ml te dolazi po cijeni od 63,25 kn (sastojci).

 

Jeste li ih isprobale? Koje iluminatore volite koristiti?

bloglovin'

Instagram

  10 komentara to “NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam”

  1. Nisam probala, ali volela bih da je sunbeam suptilan poput gleam. :)

  2. Ja imam 02 i više mi služi kao rumenilo zbog tog pigmenta nego kao iluminator. I poskupili su, kad sam ja kupovala, bili su oko 50 kn :/

  3. Oba divno izgledaju! Volim iluminatore, al iz praktičnih razloga i meni su draži oni u kamenu. :D

  4. Čine mi se okej. Nisam isprobala. Nekako sam vjernija onoj varijanti u kamenu, pa preskačem kupovinu. :)

  5. Ja volim od MAC-a Strobe (lotion verzija) i on mi je favorit ali ove godine sam kupila od Rimmela dva i super su mi i oni te su sudeći po swatchu i opisu vrlo slični.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics