kol 182015
 

NUXE Prodigieux parfem

 

Kultni miris desetljećima obožavanog Čudesnog suhog ulja konačno je uhvaćen u bočicu neodoljivog NUXE Prodigieux parfema.

O Čudesnom ulju u njegova oba izdanja već sam pisala u nekoliko navrata. Obožavam ih koristiti, a ono što me je uvijek fasciniralo je njihov miris. Fenomenalan je! Vrlo sam izbirljiva po pitanju mirisa i rijetko koji me u potpunosti osvoji toliko da se ne bih odvajala od njega, ali Huile Prodigieuse ulje me je očaralo u potpunosti.

Na moju veliku radost, a vjerujem i radost mnogih žena diljem svijeta, njegova čudesnost sada je pretočena u bočicu parfema.

Sadrži note osvježavajuće naranče, bergamota, mandarine te cvjetova naranče. Njegovo baršunasto srce sastoji se od nota nježnih pupoljaka ruže, gardenije i magnolije, a svoj očaravajući ples završava putenim notama vanilije, kokosovog mlijeka i šljunka. Topao je, suh i zavodljiv; djeluje baš kao da je okupan zrakama sunca. Ukratko, ovo je miris ljeta u bočici parfema.

Nije u potpunosti jednak mirisu ulja. Ipak je ovo parfem i stoga je intenzivniji. Oštrim gornjim citrusnim notama budi osjetila, a potom postaje sve mekši, sve više nalikujući ulju.

Vjerno sam ga koristila tijekom ovog ljeta, ponekad samog, a ponekad tako da bih njime oplemenila ulje, odnosno produljila mu miris na koži. Prodigieux parfem je pravi ljetni miris koji na mojoj koži ostaje oko dva sata, a potom mu intenzitet slabi. Idealan je za ovo godišnje doba, ali može poslužiti i u nekim hladnijim kako bi nas podsjećao na divne ljetne dane. :)

NUXE Prodigieux parfem

NUXE Prodigieux parfem

 

Cijena (50 ml) – 298 kn

 

Jeste li isprobale Prodigieux parfem? Volite li i vi Huile Prodigieuse ulja?

 

PR uzorak

bloglovin'

Instagram

  10 komentara to “NUXE Prodigieux parfem”

  1. Jako lijepo napisana recenzija!! Obožavam Nuxe ulje!! A parfem miriše savršeno i planiram ga kupiti, bez obzira što slabo traje.

  2. Predivne slike, a ovaj parfem mora biti isto predivan. Jako volim ulje i moram si nabavati parfem.

  3. Parfem je odlican! Kod nas preskup pa ga kupila preko bestpharmacy.gr

  4. Super mi je ovaj parfem! Nosila sam ga i ja cijelo ljeto. Jako lijepe slike i recenzija. :)

  5. Nisam ga isprobala ali mislim da ga trebam imati u vidu za iduće ljeto.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics