ožu 252014
 

NIVEA je predstavila Powder Touch dezodorans za žene s prahom kaolina i senzualnim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice.

Kaolin, kao dragocjeni prirodni prah, poseban je dodatak ovom dezodoransu, pošto ima visoku sposobnost upijanja i kožu čini vrlo mekom.

Kao što mu i samo ime govori, Powder Touch dezodorans ostavlja puderast osjećaj na koži, odnosno ugodan, baršunasti trag. Miris me je odmah osvojio, pošto je citrusno-cvjetni. Vrlo je ugodan i zadržava se na koži dugo vremena.

Navedeno je da nudi 48-satnu zaštitu. Toliko dugo ga nisam testirala, ali mogu potvrditi da pruža optimalnu zaštitu od znojenja tijekom dana, pri vršenju svakodnevnih aktivnosti. Ambalažu je moguće “zaključati” kako ne bi bilo neplaniranog raspršivanja sadržaja, primjerice po unutrašnjosti torbe. :D Ne ostavlja bijele tragove na odjeći. Ne sadrži alkohol, niti bojila.

Iako češće koristim roll-on dezodoranse, ovaj mi se je vrlo svidio. Posebno su me osvojili puderast osjećaj i miris. Baš po mojoj mjeri. :)

Nivea Powder Touch dezodorans

Količina: 150 ml

Cijena: 24 kn

Sastojci

 

Nivea Powder Touch dezodoransJa sam opskrbljena. :D Dodatni dezić i pol dobila sam na BBDayu.

 

PR uzorak

Jeste li već isprobale NIVEA Powder Touch dezodorans? Sviđa li vam se?

bloglovin'

Instagram

  18 komentara to “NIVEA Powder Touch dezodorans”

  1. Moj primjerak još čeka red za testiranje. :D Inače volim Niveine deziće, nadan se da će mi i ovaj biti jednako dobar.

  2. Isprobala i sviđa mi se te je svakako zadovoljio moje potrebe i mislim da će me pratiti tokom toplijih dana svakodnevno.

  3. Upravo je on na mom popisu za Kozmo srijedu :)

  4. Koristim ga već par dana i mogu reć da polako i sigurno zauzima mjesto roze Rexone. Inače, Rexona je bio jedan jedini dezić koji mi je sto posto odgovarao od hrpe isprobanih tako da je ovo Nivei veliki kompliment od moje kože. Jesam se slikovno izrazila hahaha! Pozdrav! :*

  5. Moj primjerak je mama otela i jako je zadovoljn a inače voli samo Neutroroberts.

  6. Trenutno koristim Nivea Stress Protect dezodorans, u početku mi je bio dobar no sada mi se koža navikla na njega i sada samo smrdi. Ovaj je sljedeći na redu, valjda će mi biti dobar. :D

  7. baš sam pri kraju s dezićem,a ovaj mi se čini dobar-isprobajem prvom prilikom

  8. nisam još probala :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics