kol 242015
 

Inovativni regenerator za učvršćivanje kože sadrži vidljiva Q10 zrnca i mentol koji se u dodiru s vodom aktiviraju i trenutno upijaju u kožu, dubinski je hidratiziraju i učvršćuju dok ste još pod tušem. Njegujuća formula uklanja mrtve stanice kože i pruža joj osjećaj glatkoće i svježine. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u njegovanoj koži bez potrebe za nanošenjem običnog losiona za tijelo. Ne ostavlja tragove na ručnicima niti na odjeći.

NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

 

Već sam vam pisala o tome koliko volim In-Shower regeneratore za tijelo. To je stvarno genijalna inovacija koja njegu tijela dovodi na novu razinu. Q10 losion za učvršćivanje kože najnoviji je dodatak In-Shower liniji, a evo kako se koristi:

  1. Nanesite uobičajeni proizvod za tuširanje te ga isperite.
  2. Na mokru kožu umasirajte In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože dok ste još pod tušem. Osjetit ćete nježni učinak masaže i djelovanje formule s Q10 perlama na koži.
  3. Isperite.
  4. Obrišite se ručnikom, a potom se možete odjenuti.

Volim sve In-Shower losione zato što nisu poput uobičajenih losiona za tijelo gdje je potrebno čekati da se upiju u kožu. Sviđa mi se ta lakoća nanošenja pa cijeli proces njege tijela bude vrlo brzo gotov. Q10 losion za učvršćivanje kože lijepo miriše i pruža mi dobru hidrataciju. Dosadašnji In-Shower losioni nisu u sebi imali perlice. Te sitne, krute Q10 perlice vrše blagi piling kože sve dok se ne otope. Sviđa mi se ideja, a i učinak. :)

Dakle, uspio me je osvojiti i ovaj In-Shower losion. Ako ih i vi volite, svakako isprobajte i ovaj novitet, jer sam sigurna da će vam se svidjeti. :)

 

Cijena (250 ml) – 39,90 kn
Sastojci

 

Volite li i vi In-Shower losione? Jeste li isprobale ovaj?

 

PR uzorak

bloglovin'

Instagram

  8 komentara to “NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože”

  1. Ja jako volim Cocoa In-shower! :x

  2. Super su mi ti regeneratori i sve sam ih probala do sada pa moram i ovog.

  3. Ovaj Q10 nisam isprobala. Ali, volim ovakve regeneratore. Sviđa mi se što sam puno brže gotova. :)

  4. Nisam ga probala, ali nemam sad neke potrebe za učvršćivanjem, no volim in-shower proizvode jer sam lijena mazati se kremicama, premda moram jer mi je suha koža tijela. :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics