srp. 012014
 

Od kada sam otkrila postojanje regeneratora za njegu tijela, ne mogu živjeti bez njih. Onaj koji trenutno koristim je NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo. Hidratizira i omekšava kožu nakon tuširanja, a uz to i predivno miriše. Miriše sofisticirano, kombinirajući poznati NIVEA miris te kakao i vaniliju.

 

Sigurna sam da među vama ne postoji nitko tko nije čuo za ovu fenomenalnu inovaciju, no ipak ću vam opisati kako se koristi:

  1. Nanesite uobičajeni proizvod za tuširanje te ga isperite.
  2. Nanesite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
  3. Isperite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
  4. Obrišite se ručnikom, a potom se možete odjenuti. Bez čekanja. :)

 

Njega kože tijela mi zna biti vrlo dosadna, posebice ujutro kada sam u žurbi i nemam vremena posvetiti se dugotrajnom mazuckanju. Svakog jutra, nakon omraženog zvona budilice, krećem u obavljanje jutarnjih rituala. Većinu vremena utrošim na kupaonicu, odnosno na higijensko-uljepšavajuću rutinu.

Kako mi koža nakon tuširanja ne bi bila isušena, svako bih jutro na nju nanosila neki proizvod za njegu tijela. Nakon što bih ga umasirala u tijelo, krenuo bi onaj nevoljeni dio – čekanje da se proizvod upije u kožu. No, kako u zadnje vrijeme koristim In-Shower mlijeko za tijelo ono je ubrzalo i time olakšalo cijeli proces njege. Nema goreg od čekanja da se proizvod upije u kožu, osjećaja ljepljivosti ili pak zaprljanja robe zbog preranog odijevanja. Uporabom In-Showera toga više nema i to mi je najdraža prednost ovog proizvoda. Ono mi omogućava i da budem redovita u njegovanju kože tijela, odnosno da taj korak nikada ne preskačem zbog nedostatka vremena.

Osim navedenog, čak dobijem na vremenu – dobijem 15 minuta koje ispunim sebi zabavnijim aktivnostima od pukog čekanja da se proizvod upije u kožu. Ujutro me uvijek dočeka cijeli niz obavijesti na mobitelu, što novih mailova, što obavijesti s društvenih mreža. Sada ih stignem pregledati u miru. Sjednem za komp, pregledam mailove, na kraće odmah odgovorim, ostale si označim za kasnije, obiđem sve mreže i omiljene mi portale. Kada se brzinski nahranim potrebnim informacijama, vrijeme je za odlazak. Taj jutarnji pregled novosti i organizacija, dobro mi dođu za bolji nastavak dana. To je ono što najčešće radim, a u posebno lijena jutra jednostavno prespavam dobivenih 15 minuta. :)

NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo

 

 

[Darivanje]

Što biste vi učinile sa svojih 15 minuta vremena?

Jedan odgovor nagradit ću s 4 NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeka za tijelo dostatnim za 4 mjeseca korištenja. Uz to, pobjednica će dobiti i NIVEA majicu. Koliko je In-Shower super već sam istaknula, no super je i sama majica. Izrađena je od pamuka visoke kvalitete, strukirana je i odlično stoji. Totalno je IN. :)

Darivanje će završiti 07.07.2014. u 23:59, a otvoreno je za čitateljice s područja Hrvatske. Dobitnica će biti kontaktirana putem e-maila na koji mora odgovoriti u roku od 7 dana.

Ne zaboravite sudjelovati i u NIVEA Facebook darivanju!

NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo

Darivanje je omogućila NIVEA.

 


Dobitnica je Rajka! Čestitam! :)
Hvala svima na sudjelovanju! :*

 

bloglovin'

Instagram

  54 komentara to “[Darivanje] NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo”

  1. aaaaa divno drivanje,prvo bi se namazala pa razmazala,pa oprala obrisala i ondase bez problema obukla hehehešlim se nisam ga nikad još isprobala ali bi voljela :x :*

  2. Legla bih negdje u hladovinu crnogorice kraj mora. Dala svom (dragom !) maseru NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko, te se prepustila blagodati njegovih ruku. Dakle spojila bih ugodno sa korisnim i usput uživala u jednom hladnom napitku !

  3. U tih “ušparanih” 15 minuta bi se ja i dragi posvetili jedan drugome i uživali u dodirima i mekoći gole kože :-D

  4. Naporan dan, uh, mojih teško zasluženih 15 minuta ,ulazim u kadu prepuštam se mlazu vode, na dohvat ruke NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo” koja milina, mazi mi tijelo i uživam, kada je javlja moj alarm i moram u daljnje pobjede, teška srca ispuštam gel Nivea -Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo , ali se ipak nasmiješim jer znam da me čekaaaaaaaaaaaaa!!!!

  5. Tih dodatnih 15min dobivenih upotrebom Nivea In Showera uporno (i uglavnom neuspješno) trošim na eksperimentiranje s novim dizajnima na noktima ili frizurama koje nikako da složim. Na kraju uglavnom sve pošaljem kvragu i vratim se dobro ustaljenom looku obične počešljane kose s razdjeljkom na sredini i jednobojnim noktima. Eto, želja za kreativnošću postoji, ali nema vještine.

  6. 15 minuta iskoristila bih naravno za brzinsku ledenu kavicu sa svojim dragim negdje u debelom hladu u omiljenom kafiću :)

  7. S obzirom da sam mama bebe od 3 mjeseca, tih dodatnih 15 min vremena.bi iskoristila da “dignem sve cetri u zrak” kako se kaze kod nas u Dalmaciji, i jednostavno bih uzivala u miru i tisini, i vremenu koje mi Nivea in-shower ostavlja, jer mi svaka minuta s obzirom na bebu treba biti dobro isplanirana i iskoristena :D

  8. Tih 15min bi duže ležala u krevetu sa klincima i igrali se, skakali i bezbrižno uživali prije standardnih naših jutarnjih rituala! ^#(^

  9. Kako živim na moru ne bih puno razmišljala :) Ručnik u ruke i naočale na oči i put pješčane plaže.Valovi šume a ja uživam sunčajući se namazana kremicom na svojoj ljubičastoj prostirci.Preeedivna tišina,more i ja :>

  10. Sakupljala bih te ušteđene minute godinu dana i zatim ih “potrošila” na produženi vikend na moru.

  11. Haha, super pitanje! Kako od nedavno imam malu bebu i ona spava ponekad samo 15 minuta, 15 minuta može biti dovoljno za svašta. Čovjek u takvim uvijetima se puno bolje organizira i odredi si prioritete. Tako da za 15 minuta ja bih napravila piling lica, nalakirala nokte, depilirala jednu nogu danas a drugu sutra kad budem imala još 15 minuta…. nešto da se osjećam kao žena, da sam učinila nešto za sebe i svoju ljepotu. Možda bi mi ostala još minuta dvije da si napravim brzinsku kavicu prije onog kmeeeee… :)

  12. U tih “zarađenih” 15 minuta napravila bih ono što i inače volim raditi – spavati, s tom razlikom što bi to bilo spavanje “bez grižnje savjesti”, jer su minute “pošteno zarađene”, u odnosu na “redovno spavanje (čitajte izležavanje).

  13. U tih 15 minuta bi počela čitati neki dobar krimič, te odmorila mozak od gluposti!

  14. Legla bih u mrežu obješenu u mom najdražem kutku dvorišta koju okružuje priroda i uz sladoled bih čitala omiljenu knjigu! <3

  15. Svojih 15 minuta kojih dobijem koristeći jedan od Nivean In-Shower proizvoda iskoristila bih za jutarnje maženje u krevetu sa svojim dečkom. Kako od nedavno živimo i radimo zajedno i zajedno smo skoro 15 godina moramo iskoristiti svaki trenutak kako bi održali ljubav i strast, podsjetili se zašto se volimo i sjetili se da sitnice u svakodnevnom životu kao nisi pokupio prljave čarape s poda ili prebacila si mi nogomet a upravo su trebali dati gol ne trebaju narušiti vezu. Tih 15 minuta mi je jako važno i uživam u njima i zagrljaju dečka! I zato volim koristiti Nivea In-Shower!

  16. Pošto nisam nikada isprobala ovaj proizvod, 15 minuta slobodnog vremena bih iskoristila upravo na ovo divno mackanje :D jer zaisssta uživam u tome, a i inače žena svoje slobodno vrijeme treba iskoristiti tako da ga posveti sebi i samo sebi i svojoj koži! Lijep Vam pozdrav :)

  17. Natočila si čašu vina, otvorila čokoladu, i bookirala neki wellnes vikend, a ostalih 12 minuta uživala u onom prvom :)

  18. Sjela bih na svoju improviziranu fotelju od paleta na pogledima zaklonjen balkon, uz dobru knjigu i veeeliku salicu kave. I uzivala. Sama i u tisini.

  19. Moje tuširanje, pranje kose, depiliranje i sve ono što mi cure radimo u kupaonici zna preći i preko sat vremena što izluđuje moje dvije seke koje također čekaju svoj red za “uljepšavanje”, a da ne govorim za ostale ukućane :) na taj način skratila bi sebi vrijeme provedeno u kupaoni i njima čekanje u redu :) a za tih 15minuta ja bi vjerojatno lakirala noktiće, slušala dobru glazbu uz neki fini koktelčić, naravno voćni :) odlično darivanje btw :)

  20. Hjoj 15 minuta je puno! Ja sam jedna od onih muževnih žena što se stigne spremiti na posao za 20 min (šminkanje,tuširanje,oblacenje)a s dodatnih 15 minuta mogla bih i posvetiti malo jutarnjeg vremena svojim napasnim mačkama koje su onda najviše željne pažnje, al trčim po kući i bježim od njih dok čekam da mi se upije losion za tijelo s obzirom da ga moram bar 2 puta dnevno stavljati jer imam zeznutu kožu,a s obzirom da se one dosta linjaju,onda mi se njihove dlake zalijepe na mene pa šteta i depilacije i tuširanja kad ispadnem još dlakavija nakon što se očešu od mene :D True story ;;)

  21. legla bih u kadu i pustila brigu na veselje ,a mozak bi pustila na pašu

  22. Ja jako volim čitati, a kada mi se u ruci nađe zanimljivo štivo onda ga ne mogu pustiti dok sve ne pročitam. Postanem totalno nestrpljiva i testiram vlastite granice izdržljivosti tako što ostajem budna dugo u noć, što naravno ostavlja posljedice na meni kada se slijedeći dan jedva probudim za faks. Budući da mi za slijedeći dan ostane obično samo zadnjih par stranica knjige, ovih dragocjenih 15 minuta bih potrošila dovršavajući to štivo kako bi mi dan što ljepše započeo jer obično nakon čitanja neke knjige osjećam “book hangover”… Zapadnem u neko čudno, sretno stanje u kojem sam fascinirana razvojem likova, raspletom radnje i samim krajem pa cijeli dan lepršam. Lijepo je tako započeti dan, a još ljepše je kad je to moguće jer sam preskočila koji korak u njezi kože a da ju time nisam oštetila. ;)

  23. Otišla bih negdje gdje mogu biti sama u miru i tišini,bez muža ,bez djece da se barem malo odmorim i psihički i fizički…….. @) :)

  24. Bok, dodatnih 15 minutica vremena potrošila bih na svoju malenu “bebicu”, kad kažem bebicu, mislim na štenca tornjaka kojeg smo nabavili prije tri tjedna. 8-> Star je dva mjeseca i toliko je nestašan, a moglo bi se ponekad reći i malčice zločest, da većinu vremena moj muž, sin i ja moramo trčkarati za njime, opominjati ga i učiti što smije, a što ne. Kako obožavam životinje :x a mom mužu je odmalena bio san nabaviti tornjaka, ništa mi nije teško napraviti za njega. Istina, naljutim se dok mi potrga i izgrize svo cvijeće koje imam u dvorištu :-O ali ništa me ne može raznježiti toliko k’o ona njegova neodoljiva facica i njegov stav dok mi daje šapu. :x Naporno je učiti i socijalizirati psa, pogotovo takvog nestaška kakav je naš Balto, stoga mi 15 minuta u danu dobro dođe, za šetnje i uživanje u obiteljskom igranju sa psom. :)
    Lijep pozdrav!!

  25. Dodatnih 15 minuta vremena posvetila bih slušanju glazbe do maksimuma i glasnom pjevanju i plesu uz svojih 5 najdražih “lift me up” pjesama jer sam se više puta osvjedočila koliko glazba pozitivni utječe na mene i čini mi život ljepšim: raspoloženje mi se instant popravi i na taj način mogu biti dobre volje cijeli dan i nekome tko je taj dan neraspoložen, osmijehom i lijepom riječi uljepšati barem trenutak :)

  26. Kronični sam spavalica i jako se teško budim. Onda uvijek moram na brzaka obavljati jutarnji ritual tuškanja, spremanja, oblačenja, pa uvijek letim, trčim….Kasno idem spavati a dižem se svako jutro prije šest. Tih 15ak minuta bi iskoristila za još samo 5 minuta spavanja, buđenja, taman da progledam kak se spade i budem freššš :-)

  27. Posto sam ja jutarnji tip i posto se volim tusirati uj. i kako se ne volim trackati a volim kupovati proizvode za trackanje tih ustedenih 15 min. bih iskoristila da doruckujem prije posla onako fino cista i mirisljava pa se na miru obukla. ;)

  28. U tih 15 minuta bi popila vruću instant kavu s mlijekom na svojoj osunčanoj terasi uz nježne mirise cvijeća na ogradici. Odslušala bi nekoliko svojih omiljenih pjesama i opušteno krenula u daljnje poslove i nove pobjede :)

  29. Svako jutro vremena je malo
    a nitko da mu pokaže da mu je do mene stalo.
    Pa da mi kavu skuha
    dok se ja tuširam s Niveom da budem mirna duha.
    Petnaest minuta vrijeme je kratko
    te ga želim provesti slatko.
    Nivea mi ujutro uljepša dan,
    a navečer mi pokloni dodir za najljepši san. (*)

    :)

  30. Tih 15 minuta iskoristila bi za jutarnju vježbu.

  31. uvijek si mislim-da imam bar 10-15min više našminkala bih oči,a ne samo stavila rumenilo i ruž :D Nije neko veliko otkriće,ali vjerujem da bi moj look s našminkanim očima iznenadio par ljudi (uključujući i mene samu)…

  32. Za 15 minuta bi se dalo napraviti svašta. Prvo bi stavila ručak da se kuha, upalila bi radio i zaplesala uz svoju omiljenu pjesmu, zagrlila dragog i poljubila ga prije nego ode na posao i na kraju bi nazvala frendicu da ukratko podjelimo najnovije doživljaje.
    Ah žena sam i mogu puno toga u isto vrijeme :)

  33. Sa svojih 15 min vremena bih otišla odćorit jednu rundu jer sam velika spavalica 8->

  34. In-shower mi je predivna… uživajte i sretno svima ^#(^

  35. Legla bi u masažnu kadu i uživala 15 minuta kad bi ni to neko uspio omogućiti.

  36. Tih 15 min se čini kratko, ali ja bih ponekad da imam i toliko slobodnog vremena. Kao zaposlena majka živahnog dvogodišnjaka, koja je tek otkad sam rodila spoznala koliko malo može biti zapravo puno, tih 15 min bih provela u mirisnoj kadi, punoj sapunice i na miru se opustila u kupki. Zvuči blesavo, ali svaki moj pokušaj tako nečega, bez obzira što je tata spreman da ga pričuva i što ga pokušava animirati svakakvim igricama, to moje kupanje je takvo da milion puta imam neočekivanih ulazaka u kupaonu. E, sad možete zamisliti koliko je sve to opuštajuće :) Ne želim puno, zar ne?

  37. Prosetala bih s bebom na svjezem zraku… Ajme, zelim ovaj proizvod jer cesto preskacem taj bitan korak upravo zbog nedostatka vremena… Ako ga ne dobijem kupit cu ga, ovaj post me motivirao na to… Vjerujem da se isplati… :)

  38. jutra znaju ponekad biti teška za sve nas. Kada alarm neprijatno zazvoni, moramo se odmah probuditi, kako bih stigli na vrijeme na zakazanu obavezu poput posla, škole itd. Međutim, treba stvoriti zdravu naviku jer je veoma važno na pravi način započeti dan. Najbolji način za zdrav početak dana su jutarnje vježbe. One nam omogućavaju brzo buđenje tijela i cine nam dan ljepsim. :)

  39. vrištala bi,tamo gdje me nitko ne čuje, u nekoj šumetini, [-o< jer sam u full stresu. samo poznavajući moj pehizam, vjerovatno bi me napao medvjed i izletila bi ko metak, nazad otkud sam došla :((

  40. Uhhh! Tih 15 ušparanih minuta svakodnevno bi iskoristila na najbolji mogući način, pogotovo ujutro kad vrijeme kao da teče brže nego inače i nezaobilazno je ono trčanje po sobama i traženje stvari koje sam baš u inat negdje stavila gdje inače ne ostavljam, a bez njih ne mogu izaći iz kuće! Također, imala bi više vremena da si napravim lijepu frizuru koju često ne stignem napraviti, pa kosa bježi na sve strane :-S Ušteda od 15 minuta svaki dan znači za mene pravljenje rasporeda aktivnosti (koje trpe inače) za cijeli tjedan. Dakle ^#(^ za Niveu! :)

  41. U tih 15 minuta vremena bi si pustila neke vesele, drage pjesmice, skuhala kavu i prepustila se uživanciji i veselom raspoloženju. Nakon toga sve ono što treba odraditi bilo bi lakše :-)

  42. Za 15 min bih stigla da se našminkam sredim kosu i kožu uz najbolje Nivea proizvode i bacila se svome dragom u zagrljaj dakle SvE za Niveu hehe ;) <3 :x ^#(^

  43. 15 minuta svoga vremena koje mi poklanja Nivea in-shower body milk potrošila bih na čitanje tvoga bloga gdje uvijek ima nešto zanimljivo. ^#(^

  44. 15 minuta potrošila bih na pravljenje zdravijeg doručka, od uobičajene nezdrave brzinske verzije koju konzumiram :)

  45. U 15 minuta bih s dragim potrošila pod tušem dvomjesečnu zalihu NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeka, kako, možete samo zamišljati, a ostale zalihe bismo kasnije trošili laganini. :>

  46. Za tih 15 min. bi svako jutro napravila smoothie i napokon uzivala u zdravom dorucku :)

  47. U životu nezaposlene osobe 15 minuta nažalost ne znači puno… Što bih napravila u 15 minuta kroz 24 sata slobodnog vremena? Iskreno, ništa posebno! hahahahaha!! Vjerojatno bih prošla kroz oglase za posao! :) :)

  48. Ubacila bih u svoju dnevnu rutinu 15 minuta vježbanja jer više ne bih imala izgovor da “nemam vremena” ;)

  49. šešir,sunčane naočale i puževim korakom do mora i naravno ledena nes…

  50. Ostala bih 15 minuta duze u krevetu jer se inace uvijek budim kad su snovi najzanimljiviji :D :>

  51. Lijep pozdrav!
    Budući da svako jutro negdje žurim i sve obavljam ”na knap”, uglavnom zapostavljam svog psa – sibirskog samojeda – koji je vrlo živahan, razigran i pun energije, a jedino vrijeme kada ga mogu prošetati jeste upravo jutro ili večer. Tu nastaje problem – kada odem od kuće, samojed ostane sam i nezadovoljan jer je šetnja izostala pa kida grane u našem voćnjaku iza kuće i bere jabuke (da, dobro ste pročitali) zbog čega je tata ljut na nas oboje. Kada odem od kuće u žurbi, peče me savjest jer mi bude žao što sam opet (po ne znam koji put) uskratila psu toliko potrebnu aktivnost (iako sam sama sebi obećala kako ću od sutra to promijeniti) i cijeli dan razmišljam da li je i ovaj put napravio štetu u voćnjaku i čeka li me jezikova juha kad se vratim kući. I zaista, kada bih imala tih dodatnih 15 minuta vremena ujutro, iskoristila bih ih za šetnju sa psom, čak i lagano trčanje. Time bi moj pas bio zadovoljan i ne bi pravio štetu, pa se ni tata ne bi ljutio, a i meni bi ljepše započeo dan, u prirodi, na svježem zraku, te bih bila i sama zadovoljnija te opuštenija kroz ostatak dana.

  52. Dodatnih 15 minuta iskoristila bih za zdrav doručak. Uglavnom sam u žurbi i doručak je ono što preskočim, a kad me stigne nervoza zbog gladi i manjak energije posežem za brzim i nezdravim obrokom. Inače redovito vježbam i trudim se voditi zdrav način života, ali uslijed nedostatka vremena ujutro preskačem doručak a voljela bih to promijeniti jer za dobre rezultate treba biti dosljedan i discipliniran. Za lijepu i zdravu kožu logičan je odabir Nivea In -Shower cocoa& milk mlijeko za tijelo, no kako zdravlje i ljepota također dolaze iznutra kvalitetan i zdrav doručak trebao bi biti nezaobilazan ritual za uspješan početak dana!

  53. za igru sa svojim sinom..jer on me uci da su sitnice bitne za srecu i da uvijek imas razloga za nasmijati se;))

  54. Tih 15 min provela bih u zagrljaju sa mojim dragim :) <3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics