srp 042014
 

Lancôme je 2011. godine lansirao Visionnaire serum koji je okrunjen sa stotinjak međunarodnih nagrada. Kako bi ispunio težnje žena u potrazi za savršenom kožom uz istovremeni osjećaj ugode, Lancôme je osmislio kremu iz iste linije. Razlog potrebe za ovim novitetom leži u tome što mnoge žene žude za raskošnijim teksturama koje bi dopunile ili zamijenile serum, a pritom zadržale višestruka djelotvorna svojstva. Krema sadrži kompleks aktivnih sastojaka koji djeluju u cilju postizanja glatke, prirodno sjajne i punije kože – nove vizije savršene kože.

Učinkovita svojstva seruma sada su dostupna u Visionnaire kremi za višestruku korekciju kože. Iz branda ističu da ova krema predstavlja tehnološku prekretnicu zahvaljujući nevjerojatnoj mogućnosti ujednačenog prodiranja u sve dijelove kože.

 

Isprobala sam serum koji mi je bio odličan pa sam bila vrlo zainteresirana i za isprobavanje kreme.

Koristila sam je mjesec i pol dana. Kao što možete vidjeti na slikama, posudica u kojoj se nalazi krema vrlo je elegantna i baš je pravi odabir za ovako poseban proizvod. Sama krema je ugodnog mirisa, gelaste je teksture i brzo se upija. Prvim postignutim rezultatima podsjetila me je na spomenuti serum. Koža mi je odmah postala baršunasto glatka i mekana. Duljim korištenjem primijetila sam da je postajala sve blistavija. Uz navedeno, pružila mi je i optimalnu hidrataciju. S obzirom na to da je ovo hidratantna krema sa snagom seruma, nisam imala potrebu za korištenjem bilo kojeg njegujućeg proizvoda uz nju. Obuhvatila je sve potrebe moje kože.

Dakle, kao što je navedeno na početku posta, ideja koja se krije iza lansiranja ove kreme je postizanje savršene kože – glatke, sjajne i pune. Uspjela je ispuniti obećano. Od konkretnijih korekcija primijetila sam sljedeće: prije par mjeseci pojavila mi se jedna pigmentacijska mrljica na licu koju je ova krema uspjela ublažiti.

Vrlo sam zadovoljna sveopćim stanjem kože koja izgleda svježije, a najviše mi se svidio pruženi baršunast osjećaj te postignuta blistavost.

Lancôme Visionnaire krema za višestruku korekciju kože

Lancôme Visionnaire krema za višestruku korekciju kože

Lancôme Visionnaire krema za višestruku korekciju kože

Lancôme Visionnaire krema za višestruku korekciju kože

 

Količina: 50 ml

Cijena: 657 kn

 

PR uzorak

Jeste li isprobale neki proizvod iz Visionnaire linije?

bloglovin'

Instagram

  10 komentara to “Lancôme Visionnaire krema za višestruku korekciju kože”

  1. Zaista zvuči primamljivo a kako sam serum koristila i bila oduševljena istim vjerujem i da je krema jednako dobra.

  2. Ubila bih za blistavost kože. U zadnje vrijeme mi je koža bez sjaja, jer sam zapustila vježbanje i zdravu prehranu!

  3. Jako mi se sviđa što je ovo hidratantna krema sa snagom seruma, zvuči jako zanimljivo i kao nešto što bih trebala probati :)

  4. uf, kako oni imaju luksuznu ambalažu :)
    ako utiče na pigmentacijske mrljice i flekice,
    to bi bilo idealno za mene. postajem opsednuta
    stvarima za ujednačavanje tena :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics