srp 292014
 

Iz Lancômea kažu sljedeće:

Mnoge žene tijekom vikenda i praznika ne posežu za maskarom kako ne bi oštetile trepavice ili kako bi se odmorile od svakodnevnog nanošenja, pritom se nerado odričući jedinstvene dubine koju maskara pruža pogledu. Upravo je za njih Lancôme osmislio Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajnu maskaru koja ostaje na trepavicama i do 72 sata.

Produbljuje pogled i njeguje trepavice te je iznimno postojana. Sada možete imati sve: primjetan, a ipak suptilan i prirodan make-up koji vam pruža ova maskara lagane, prozračne teksture koja savršenom preciznošću definira trepavice i nježno ih obavija sastojcima za dubinsku njegu.

Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je iznimno tekuća, poput guste i postojane tinte obogaćene sastojcima koji njeguju i jačaju trepavice. Odlikuju je: intenzivna crna boja (sadrži i do tri puta višu koncentraciju crnog pigmenta od tradicionalnih maskara), postojanost (do 72 h) i njegujuća svojstva (ulje ruže, Ceramid R i D-pantenol).

Lancôme Cils Tint - polutrajna boja za trepavice

 

 

[Moji dojmovi]

Kao što mogle zaključiti iz uvoda, ovo nije klasična maskara, već polutrajna boja za trepavice. Tekstura joj je iznimno tekuća i treba je nanijeti u maloj količini te sačekati da se posuši. Zbog takve teksture i jednostavne četkice, ovaj proizvod trepavicama neće dati volumen, niti će ih vizualno produljiti, već će ih samo obojiti. Pošto su dodatni efekti izostali, nemam vam potrebe pokazivati kako izgleda na trepavicama. Oči ističe bojom pritom pružajući prirodan look.

Testirala sam je u nekoliko navrata po 72 h. Trepavice mi je istaknula crnom bojom, a uz pomoć četkice uspjela sam ih tek blago uviti. Drugi dan boja je bila postojana, no trepavice su se izravnale. Treći dan boja je bila prisutna, no slabijeg intenziteta.

Pošto se s ovom maskarom ide na počinak, ono što je najbitnije je to da je formula izvrsna. Jednom nanesena, maskara se uopće ne mrvi pa nema straha od spavanja s istom. Ne ostavlja baš nikakve neželjene tragove u sklopu 3-dnevnog korištenja. Naravno, formula je vodootporna i možete se umiti bez problema. Želite li je ipak ukloniti prije isteka 72 h, koristite proizvode za uklanjanje vodootporne šminke, a iz Lancômea preporučuju Bi-Facil. S druge strane, želite li je zadržati na očima, a ukloniti ostalu šminku s očiju, preporuka ide u smjeru Effacil.

 

Zaključujem da proizvod ispunjava zamišljeno s početka priče, no on nije jedan od onih koji je potreban svakoj kozmetičkoj torbici. Preporučila bih ga osobama:

 • koje njeguju prirodan look,
 • koje na moru žele istaknuti oči, a da se pritom mogu bezbrižno kupati. Kao takav, ovaj je proizvod pravi odabir za ljetne dane.

Lancôme Cils Tint - polutrajna boja za trepavice

Lancôme Cils Tint - polutrajna boja za trepavice

 

Količina: 6,5 ml

Cijena: 267 kn

 

PR uzorak

Privlači li vas ovaj proizvod? Koristite li Lancôme maskare?

bloglovin'

Instagram

  44 komentara to “Lancôme Cils Tint – polutrajna boja za trepavice”

 1. Opa! Meni je ovo vise nego potrebno – muka mi je da se sminkam pred prvu jutarnju kafu, pa bi bilo divno da su mi trepavice crne! :)

 2. Ovo mi izgleda kao sjajn proizvod za ljeto, barem za varijantu plaže i odmora. ^#(^

 3. Super recenzija. Nažalost nije nešto što bi mi odgovaralo jer maskara koja pruža volumen i daje gustoću trepavicama mi je obavezna za oči, a ovo to nije. Inače, Lancome maskare su :x

 4. Imamo apsolutno isti dojam ove maskare. Boji, njeguje ali će razočarati sve koji traže dramatičan look.
  Inače, jako volim Lancome maskare,

 5. This one sounds good. I have not tried any Lancome products but my friends claim them to be very good.

 6. Zvuči zanimljivo, ali kako si i ti kazala nije nešto što je baš potrebno.

 7. Pa super, sviđa mi se tanka četkica :D

 8. Ovo je nešto što meni osobno ne treba (maskaru stavim svake prijestupne jer sam jednostavno prelijena),ali mojoj seki bi se ovo malo čudo jako svidjelo :x I baš ti hvala na recenziji jer sad ne moram smišljati rođendanske poklone-ti si to za mene napravila ^:)^

 9. Have not use Lancome before. Hope to try it one day.

 10. The name ‘tint’ is a bit weird(?) that it makes me wonder if it has some unique shades like pink or so xD
  Thanks for sharing! <3

 11. Interesting! It doesn’t give volume nor lengthens the eyelashes. What it does is only to color it? I wish it volumizes it too. I mean, considering the price. But still I hear Lancome is good brand. :)

 12. that’s cool. I’ve never thought about it, but I’m definitely a no make up girl

 13. I have heard great things about Lancome mascaras but I’ve not tried it myself. I like the look of this though.

 14. looks like a great product to buy !
  thank you for sharing ..

 15. Great review.. I have never try any lancome mascara.. After reading your review, I am so itchy to get one to try.. :D

 16. Nice review! Never use lancome products before, maybe will give a try =)

 17. Looks lovely – I adore Lancome so I’ll have to add this to my Must Try list! <3

 18. Never try Lancome mascara before and now I’m so tempted to try it out! Sounds good :D

 19. owh such creative idea..but to think of not much use..i prefer mascara..

 20. Sounds like an amazing every day product. Would love to own this one. Lots of love :)

 21. I haven’t tried Lancome mascaras but now I want to. This product seems really promising. Thanks for the review (and somehow, an introduction to Lancome)! <3

 22. I have never tried any products from Lancome. And from your review, this products sounds promising. Thanks for the review. Great post.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics