kol 082015
 

Kozmetika Afrodita nastavlja oduševljavati svojim gelovima za tuširanje. Prije dvije godine pisala sam o 3 “osvježavajuća para”, a ove godine Afrodita je izbacila na tržište 4 nova kremasta gela:

 • Raspberry cream – svježa malina
  (sastojci
 • Pistachio cream – slatka pistacija
  (sastojci)
 • Orange cream – sočna naranča
  (sastojci
 • Vanilla cream – bourbon vanilija
  (sastojci)

 

Kozmetika Afrodita Kremasti gelovi za tuširanje

 

Kako bi doživljaji pod tušem bili još slasniji, formulama je dodan kakao prah. U službenim materijalima, navedeno je da proizvodi ne narušavaju prirodnu pH-ravnotežu kože te ne sadrže parabene, parafin i silikone.

Vrlo mi se sviđa izgled ovih gelova koji dolaze u veselim bojama. Upečatljivih su mirisa, no ne zadržavaju se dugo na koži, ali zato od njih zamiriše cijela kupaonica. Kao što možete vidjeti na slikama, na bočicama su prikazane slastice od maline, pistacije, naranče i vanilije. I upravo tako i mirišu – poput kakvih kolača ili pak slatkih žvakaćih guma; bogato, gurmanski. No, nisu za konzumiranje. :D

Formula je odlična u toliko što ovi gelovi ne isušuju kožu. Uz sve to, pristupačnih su cijena. Svaki gel dolazi u količini od 250 ml i po cijeni od 14,99 kn (trenutno im je cijena u webshopu 12,74 kn).

Preostaje vam samo odabrati koji miris želite kupiti. Kako ja obožavam maline i sve što ima veze s njihovim mirisom, naravno da mi je kremasti gel od tog voća najdraži. :) Slijede, naranča, pistacija pa vanilija.

Pohvale Afroditi na ovim gelovima koji su me osvojili veselim bojama, lijepim mirisima, kremastim formulama koje ne isušuju i pristupačnim cijenama.

Kozmetika Afrodita Kremasti gelovi za tuširanje

Kozmetika Afrodita Kremasti gelovi za tuširanje

 

Dostupnost: dm, BIPA, KOZMO, Plodine,Tommy, Interspar, Nama, Afrodita shop (Stara Vlaška 41, Zg), Beauty centar Afrodita (Kaptol centar, Zg) i webshop.

 

Jeste li već isprobale ove gelove? Koji vam je miris najdraži?

 

PR uzorci

bloglovin'

Instagram

  14 komentara to “Kozmetika Afrodita Kremasti gelovi za tuširanje”

 1. Malina i vanilija mirišu odlično! :)

 2. obožavam ih, kupila sam sva četiri <3 sad za ljeto mi je malina najdraža, a sve ću ih staviti u redovnu upotrebu kad nam stignu hladniji dani :)

 3. Prelepo mirisu, posebno vanila i malina. :D

 4. Djeluju super! Još uvijek ih nisam isprobala. Ne znam ni sama što više čekam. :D

 5. Nisam ih još kupila, budem prvom prilikom kad mi zatreba novi. Isprobala sam mirise, zaista krasno mirišu. Meni je najbolja pistacija. Slijedi malina, naranča pa vanilija. :)

 6. Nisam koristila. Izgledaju prejestivo :P Moraću probati bar jedan od ova četiri :)

 7. super izgledaju, baš za pojesti :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics