kol 072014
 

O svojoj CC kremi za kosu iz Kérastase-a kažu sljedeće:

Tijekom ljetnih mjeseci žene žele proizvod koji će kosi pružiti zaštitu od sunca, ali istovremeno je i uljepšati. Kako bi odgovorio na potrebe klijentica Kérastase pronalazi inspiraciju u proizvodima za njegu kože s više blagodati. Priklanja se trendu CC krema te lansira prvu CC kremu za kosu, novi must-have proizvod za ljeto. Krema za potpunu njegu kose s tri različita djelovanja: zaštita, obnavljanje i sjaj.

Formula bogata uljem šafrana ispravlja i obnavlja oštećenja nastala izlaganjem suncu. Bogata je antioksidansima i uljem lana što je čini idealnim proizvodom za ljeto koji kosu hidratizira, čini mekšom i podatnom. Njena lagana tekstura raspetljava kosu i pruža joj sjaj. Za sve tipove kose.

 

Čim sam vidjela da je Kérastase izbacio na tržište CC kremu za kosu, odmah me je takva inovacija privukla. Općenito volim njihove proizvode iz Soleil linije koja je namijenjena zaštiti kose od štetnog sunčevog zračenja pa sam očekivala da će mi se i ova krema svidjeti. Bila sam u pravu.

Dakle, riječ je o proizvodu koji štiti, obnavlja i pruža sjaj. Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu, prije ili poslije izlaganja suncu te se ne ispire. Ono što sam odmah mogla primijetiti je sjaj kreme. Naime, pri nanošenju dlanovi bi mi bili puni sjajnih čestica, a i sama kosa bi odmah postala sjajna. Krema ostavlja i ugodan mirisni trag.

Ovaj proizvod nisam koristila kao zamjenu za regenerator, već je on bio završni korak u njezi moje kose. Dakle, nakon pranja te korištenja regeneratora ili maske, uslijedilo bi nanošenje CC kreme. Ona vrlo lijepo osvježi kosu sjajem, a donekle je i omekša te čini podatnom. Ne mogu znati do koje mjere je obnavlja i štiti, no svakako mogu zaključiti da kosa prilikom korištenja izgleda zdravo i njegovano.

Soleil CC krema je pravi ljetni proizvod kojeg uživam koristiti. :)

Kérastase Paris Soleil CC krema za kosu

 

Količina: 150 ml

Cijena: 206 kn

Sastojci

 

PR uzorak

Kako vi štitite kosu od štetnog sunčevog zračenja? Jeste li isprobale neki proizvod iz Soleil linije?

bloglovin'

Instagram

  12 komentara to “Kérastase Paris Soleil CC krema za kosu”

  1. Joj ostavlja sjajne čestica! OMG nisan znala. =P~ =P~ Neman pojma kako mi je to promaklo. :D Čini se kao super proizvod. :)

  2. I sama sam jako zadovoljna ovom CC kremom te ju koristim doslovno svakodnevno.

  3. Onda ovo zvuči kao da ju tebam nabavaiti jer od sada pazim na kosu.

  4. koristim i volim proizvode iz ove linije,a i ova kremica mi se odlična čini! Ide na WL

  5. Love Kerastase’s products.. I haven’t tried this product yet though!! Thanks for the review!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics