lis 192015
 

Filorga Hyal-Defence serum

 

Hyal-Defence serum namijenjen je podizanju razine hijaluronske kiseline u koži. Ovaj osvježavajući fluid nudi ekskluzivnu kombinaciju visokoučinkovitih aktivnih sastojaka:

 • ekstrakt različka – inhibira hijaluronidazu, enzim koji je odgovoran za razgradnju endogene hijaluronske kiseline, esencijalne molekule dermisa,
 • antioksidativni kompleks – štiti hijaluronsku kiselinu od oksidacije i utjecaja slobodnih radikala,
 • derivati šećera (Stimulhyal) – pojačavaju prirodni kapacitet kože za proizvodnju i sintezu vlastite hijaluronske kiseline. 

S boljom zaštitom, koža je blistavija, zaglađenija i popunjenija. Također pomaže ojačati učinak injekcija hijaluronske kiseline ili mezoterapije.

+93% stimulirana hijaluronska kiselina

Filorga Hyal-Defence serum

 

Ovaj serum namijenjen je podizanju razine hijaluronske kiseline koja je zaslužna za dubinsko vlaženje kože. Meni su najdraži proizvodi za njegu kože upravo ovakvi, dakle oni koji joj vraćaju vlažnost.

Hyal-Defence serum ima za zadaću utjecati i na elastičnost kože te joj pružiti učinak punjenja. Vrlo sam zadovoljna rezultatima. Izvrsno je hidratizirao moju kožu i mom normalnom tipu kože bio je dovoljan čak i sam. Inače, preporučuje se svakodnevno ga nanijeti na lice ujutro i navečer, neposredno prije nanošenja uobičajene kreme (iz branda preporučuju Iso-Structure ili Time Filler).

Iako je riječ o serumu, Hyal-Defence zapravo izgleda poput kreme. Ugodnog je mirisa i gelaste teksture, a kada se nanese na kožu, zagladi je.

Već po opisu, bilo mi je jasno da je ovaj serum sve što želim od jednog takvog proizvoda i zaista se pokazao odličnim. Pružio mi je optimalnu hidrataciju što je rezultiralo blistavom, mekom i glatkom kožom.

Filorga je brand koji me svakim isprobanim proizvodom sve više i više intrigira. Kako stalno isprobavam nove proizvode za njegu kože, rijetko kojeg potrošim do kraja, no ovog sam iskapila. :)

Cijena (30 ml) – 418 kn
Sastojci

Filorga Hyal-Defence serum

 

Jeste li isprobale neki proizvod od ovog branda? Koji je vaš omiljeni serum za hidrataciju?

 

PR uzorak

bloglovin'

Instagram

  10 komentara to “Filorga Hyal-Defence serum”

 1. Nisam koristila nista od Filorge, ali volim hidratantne kreme i serume pa bi ovo voljela probati.

 2. Kupit ću ovaj serum, a htjela bi uz njega koristiti i Time Filler. Djeluje mi isto jako dobro. Da li si ga probala?

 3. Filorga ima odlične proizvode, ne sumnjam ni u kvalitetu ovog, po opisu se čini odličan. :)

 4. Odlican odlican proizvod!

 5. Po opisu se čini odličan i treba mi, :) ;)
  Od Filorge sam isprobala tek nekoliko testera, ništa još u većem pakiranju. Super mi je pakiranje ovog seruma, drugačije je i baš je fora.
  Za hidrataciju koristim Vichy Aqualia Thermal serum i L´Occitane serum od božura za savršenu put, njih trenutno imam.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics