sij 242014
 

U utorak sam prisustvovala eventu posvećenom izlasku Clarisonic uređaja na naše tržište. Događaj se održao u ugodnom ambijentu Poliklinike Bagatin. Moram priznati da me je dolazak uređaja vrlo obradovao, jer čišćenju kože pridajem iznimnu pozornost pri njezi lica, a pošto je ovdje riječ o vodećem uređaju za čišćenje kože, svakako sam ga željela vidjeti na djelu.


U čemu je posebnost Clarisonic uređaja?

Možda ste već isprobale izgledom slične uređaje koji imaju rotirajuće četke, no kod Clarisonicovih tajna uspjeha leži u patentiranoj tehnologiji zvučnih valova. Dakle, naglasak je na soničnoj metodi koja je unijela radikalne promjene u kozmetičku industriju, spajajući proizvode koji djeluju na površini s tehnologijom koja prodire duboko u kožu. Djeluje na prirodnu elastičnost kože, uklanjajući dubinske nečistoće iz pora i pripremajući kožu na bolje upijanje proizvoda za njegu.

Uklanjanja make-up, nečistoće i masnoće šest puta učinkovitije od čišćenja lica rukom. Na eventu sam se i uvjerila u to: na modelu je jedna stana našminkanog lica čišćena standardnim skidačem šminke, a druga strana uz pomoć Clarisonic uređaja. Strana lica očišćena uređajem bila je znatno čišća, odnosno u potpunosti čista. I ne samo to; koža je postala značajno omekšana te vrlo glatka.

Ono što mi se posebno svidjelo jest to da je dovoljno koristiti uređaj samo 60 sekundi da bi se očistilo cijelo lice (20 sec po čelu, 20 sec po nosu i bradi i 10 sec po svakom obrazu).

 

O uređajima

Kod nas će biti dostupni Clarisonic Mia 2 i Clarisonic Plus uređaji.

Clarisonic Mia 2 je idealan izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici. Ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola.

Clarisonic Plus ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute, s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.

Clarisonic četke brzo se suše, vlakna im nisu porozna i sprečavaju nakupljanje bakterija. Za najbolje rezultate, potrebno ih je mijenjati svaka tri mjeseca. U ponudi će se naći: četka za osjetljivu kožu, četka za osjetljivu/nježnu ili suhu kožu, četka za normalnu kožu, četka za čišćenje tijela i četka za čišćenje lica za proširene pore. Za nove korisnike, idealna je četka za osjetljivu kožu.

 

Je li me Clarisonic osvojio?

Naravno! :) Dubinski očišćena koža i to u roku od samo jedne minute mi svakako djeluje primamljivo. Uređaj ukloni make-up u potpunosti i kožu učini nevjerojatno glatkom. Odlična stvar je i ta što je uređaj vodootporan (što možete zaključiti po slikama gdje je uronjen u posudu s vodom).

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

Clarisonic launch event

 

Pogledajte kratak video o događaju:

 

Cijena i dostupnost

Cijene će biti istovjetne europskim. Mia 2 će koštati 1.175,70 kn, Plus 1.763,62 kn, a ekskluzivno će se distribuirati na prodajnim mjestima Müller parfumerija.

Biste li voljele isprobati Clarisonic uređaj? Imate li već iskustva s istim?

bloglovin'

Instagram

  58 komentara to “CLARISONIC launch event”

 1. Ja već štedim za svoj primjerak :D.

 2. Aaaaaa, kako je ono išlo, prži se srce moje od ljubavi tvoje! Konačno i kod nas Clarisonic. I ja štedim!

 3. Nemam iskustva s ovim uređajem, a nemam baš ni želju da ga isprobam. Fora su fotke, pogotovo one na kojima je Clarisonic u vodi. :D

 4. jedva čekam da dođe :D Fotke u vodi mi baš fora izgledaju!

 5. it look so fresh :D

 6. Još sam se nečeg sjetila, da li će nuditi neki salon neko deluxe čišćenje sa Clarisonicom – pa da bude neki cijeli tretman?

 7. Would I like to own one? Ooooh yes! Are the prices in Croatia comparable to the US?

 8. I heard so many beauty bloggers raving about this Clarisonic. It is so expensive, but I think it would became a good investment of skincare tools.

 9. Oh wow! This sounds amazing! xx

 10. Can you believe I haven’t tried the clarisonic yet?? I really, really wan to though! It’s been on my list for a while now, and you’ve convinced me even more so to try. I love to see clear, smooth, fresh skin. Thank you for sharing, it looks like it was a lovely event :)

 11. Haven’t tried Clarisonic yet but I have read about this before. I’m not really sure if we have it here in my country. Hope they do.

 12. I have been listening a lot of good comment on the clarisonic, shall try it out soon..

 13. Svi smo se zaljubili koliko vidim po blogovima i svi štedimo ;) Odličan post! Sad ga još više želim.

 14. Interesting! I am not sure I will purchase one though. I prefer just using my hands for this. Still, what an innovation for skin care!

 15. awesome event!!!!!!!!!!I wish to own this device too…u such a lucky girl!!!!

 16. You get to go to the BEST events!! What fun, I’ve *always* wanted to try out this product, looks like I need to go pick one up STAT! <3

 17. i love this skin cleaner too. I’ve just bought one in canada.
  xxx

 18. I really wanna try this! Its always super dirty and gross at the stores, and its too expensive to buy without trying… so… we will see what happens!

 19. I’ve seen so many good reviews about Clarisonic and I want to try it but it’s too expensive. lol

 20. omg so lucky of you get to attend clarisonic event. I’ve been wanted to buy one but it’s too expensive T_T!!

 21. I read not so good reviews about it, so I opted for a Foreo Luna Mini.
  I would love to know what you think about Clarisonic brush…

 22. ive been wanting a clarisonic for ages and still do. maybe on my next oay day

 23. would i like to own one? oh hell yeah! too bad, they’re pretty pricey, i need to save up first =(

 24. great photos, looks like you had a great time. I have heard such great things about this clarisonic.,but haven’t tried it..a l little out of my budget :(

 25. When would clarisonic get launched in my country!! I really want to try it out!

 26. Ohh wow.. this looks like such a amazing event. I’m sure you had a lot of fun. I wish they launch in my country soon.. they look so good. <3

 27. Looks such a fun event. Nope dont own any product,sure would like to..

 28. Kupila sam ga prošle godine u Sephori u Italiji. Obožavam ga, a tako je jednostavan za korištenje. Svakako preporučam. Skupo, ali se isplati…

 29. Foreo luna je puno bolji proizvod. Silikonski je i ne skuplja bakkterije,za razliku od clarusonicove cetke

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics