tra 122014
 

Avon ovaj proizvod opisuje sljedećim riječima:

3u1 podloga za lice savršeno i prirodno prekriva lice. Formula s Avonovom ekskluzivnom INVISIBLEND TEHNOLOGIJOM koja će uskoro biti patentirana i pigmentima koji se stapaju s kožom i prilagođavaju tenu pruža prozračno i nevidljivo prekrivanje koje izgleda savršeno iz svakog kuta. Praktično pakiranje savršeno je za tvoju torbicu.

 

Što se tiče samog naziva “3u1”, ne znam koja je točno ideja iza njega. Vjerojatno se odnosi na to da je ovaj proizvod kombinacija kremastog pudera i pudera u prahu te korektora. Dolazi u praktičnom pakiranju s ogledalom i spužvicom. Ponuđenom spužvicom odlično se utapka u kožu pružajući joj prirodan izgled.

Ponuđeno je 5 nijansi pod nazivima: Ivory, Shell, Natural Beige, Medium Beige i Nude. Ivory, Shell i Nude su poprilično svijetle i, kako se puder odlično stapa s kožom, sve tri nijanse mi donekle pristaju. Najviše sam se pronašla u Shell, pošto je Ivory iznimno svijetla, a Nude na mojoj koži malo vuče na sivkasto (poput azijskih BB krema), no kada se zagriju prilagode se tonu moje kože. Pošto ste pri kataloškoj prodaji ograničeni za mogućnost isprobavanja proizvoda, time želim skrenuti pozornost na to da ne možete previše pogriješiti pri narudžbi kod biranja nijansi.

Navedeno je da puder nudi potpuno prekrivanje, no zapravo je srednje prekrivne moći. Meni se to sviđa pošto volim proizvode kojima se postiže prirodan look. Puder lijepo ujednači kožu, a završetak mu je baršunast.

Što se tiče trajnosti, na mom normalnom tipu kože opstaje dugi niz sati.

Regularna cijena ovog proizvoda je 80 kn, a putem trenutnog kataloga možete ga ugrabiti za 32 kn (ponuda vrijedi do 15.04.). To je zaista povoljna cijena i za nju se i više nego isplati kupiti ga. Dolazi u količini od 9 g.

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice

Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za liceIvory, Shell, Natural Beige, Medium Beige i Nude
(nijanse poredane kao u katalogu)

Sastojke možete pogledati ovdje

 

PR uzorci

Jeste li već isprobale Ideal Flawless 3u1 podlogu za lice? Koje Avonove proizvode preporučujete?

bloglovin'

Instagram

  24 komentara to “Avon Ideal Flawless 3u1 podloga za lice”

  1. Baš probavam :D Moja nijansa je nude za sada :)

  2. Proizvod nisam isprobala no moram reći da mi je isti pao u drugi plan i da moram prokomentirati ovako krasan post … slike&tekst=bez konkurencije.

  3. Bilo bi super uzeti jednu tamnu nijansu za konturiranje :D

  4. Nisan isprobala, nekako nemam običaj koristiti pudere u ovakvoj formi, ali kako Mell kaže bili bi dobri za konturiranje. :D

  5. Moja najdraza podloga! Jako sam svijetla i ivory mi bas pase :) znam koristiti i kao korektor na pristice jer se super stopi s kozom . :x

  6. Nisam probala, nekako uvijek radije izaberem ili tekući ili čvrsti puder, nikada cream to powder jer mislim da ih je teško nanesti.

  7. mene muci izbor nijanse. od 2 njihova pudera sam narucila testere u nijasni ivory i super narancasti su :D

  8. imam Ivory i Nude i mješam ih-najčešće ih koristim kao neki korektor i za to su mi odlični. Probaj bazu za sjenila,setting spray,ruževe,rumenila,…ma od skoro svake linije proizvoda imaju stvarno puno bisera :D

  9. probala najsvjetliju nijansu, boja je dobra, ima ooodličnu spužvicu sa kojom se super nanosi, inače spužvicu koristim i za druge pudere, tekuće, a sam proizvod me se nije dojmio, lako se zbriše sa lica, kak da kažem, ne prijanja, poželim ga skinuti nakon 2 sata, ali eto, lijepo pakiranje, super spužvica, možda meni ne odgovara tekstura. Nije pregust.

  10. Isprobala :) Nude mi odgovara i vrlo je praktičan za nošenje u torbici :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> :-h ^#(^ ^:)^ [-o< :-S :-O 8-| :( :(( (*) more »

Web Analytics